• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MLADI: U Slovačku po pobjedu

Fudbaleri Srbije do 21 godine u srijedu će imati priliku da se revanširaju Slovacima za poraz u Novom Sadu, na startu kvalifikacija za EP.

 MLADI: U Slovačku po pobjedu Izvor: MONDO

Mlada reprezentacija pod vođstvom selektora Ratomira Dujkovića okupila se u Beogradu, gdje su do puta za Slovačku (ponedeljak uveče) planirana dva treninga.

Prvi je već odrađen, na stadionu Rada na Banjici, dok je drugi zakazan u Partizanovom "Zemunelu".

"Zadovoljan sam jer u prvim razgovorima sa igračima čujem da pričaju samo o pobjedi. Jako je važno da su oni u glavama tako postavili stvari", izjavio je Dujković za zvanični sajt FSS.

"Orlići" su treći na tabeli Grupe 7 sa devet bodova iz pet mečeva. Hrvatska je osvojila 13, a Slovačka 11, ali iz šest utakmica.

Da ne bi zavisili od rezultata drugih, srpski  fudbaleri će u Zlate Moravcima (srijeda, 17.00) morati da osvoje sva tri boda.

"Slovaci su u maloj prednosti, jer im je već počelo prvenstvo, ali ne bih stavljao akcenat na tu činjenicu. Ubijeđen sam da ćemo ostvariti pobjedu u gostima", dodao je Dujković.

Član Košica Marko Milinković ima odličan uvid u kvalitete protivničkih igrača.

"Mislim da smo bolji, žao mi je samo što to nismo potvrdili još u Novom Sadu. Riješeni smo da dokažemo kvalitet, a kada je tako, ne treba da se bojimo nikoga".

Nemanja Matić u Čelsi je otišao iz Slovačke, pa će i on na neki način igrati na svom terenu. Kada su "orlići" jesenas izgubili sa 2:1, nije nastupio zbog povrede.

"Srećno su nas pobijedili. Nismo blistali, to je činjenica, ali nisu ni oni zaslužili tri boda. Sada je vrijeme da vratimo dug", jasan je "vezista" Čelsija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC