• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukadinović: IO za smjenu Antića

Potpredsednik FSS tvrdi da "više od polovine Izvršnog odbora" misli isto što i on - da Radomir Antić ne može da ostane na kormilu "orlova".

 Vukadinović: IO za smjenu Antića Izvor: MONDO

Do prve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. ostalo je 25 dana. Ko će u novom ciklusu takmičenja predvoditi nacionalni tim - ne zna se.

Brojni fudbalski funkcioneri su poslije izricanja kazne Radomiru Antiću izjavljivali kako je "nedopustivo da reprezentacija počne kvalifikacije bez selektora".

Kako žalba FSS nije usvojena, logično bi bilo da isti ti funkcioneri saberu glasove i, ako ih ima dovoljno, smjene Antića.

Potpredsjednik FSS Dragoljub Vukadinović najavio je da će se vrh fudbalske organizacije već ovih dana pozabaviti Antićevim statusom.

"Nećemo povlačiti ishitrene poteze, ali nemamo ni mnogo vremena za premišljanje. Moj stav je da nam je potreban selektor od prvog dana kvalifikacija! Niko ne želi, a ne znam ni zašto bi, da preuzme odgovornost da nam reprezentacija krene u borbe za EP bez prvog stručnjaka na klupi", rekao je Vukadinović za "Večernje novosti".

"Ne mogu da pričam u tuđe ime, ali znam da više od pola Izvršnog odbora ima isto mišljenje kao ja. Većinski stav je bio da Antić treba da ostane, ukoliko mu se smanji kazna. Ali i da u slučaju da FIFA potvrdi sankciju, moramo da imamo selektora od prve takmičarske utakmice. Što se mene tiče, ovdje je sada sve jasno", dodao je on.

Ima li Antić neke svoje "adute"?

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC