• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Prošla sezona istorija, pišemo novu stranicu knjige"

Autor mondo.rs

"Uvek može bolje, na nama je da pronađemo motive, da vredno radimo i trudimo se da budemo još bolji", poručio trener Crvene zvezde Vladan Milojević po okupljanju tima pred početak priprema za novu sezonu

 "Prošla sezona istorija, pišemo novu stranicu knjige" Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde nisu imali mnogo vremena za odmor. Posle uspešno završene sezone, o kojoj su tek sumirali utiske, počele su pripreme za novu.

Vladan Milojević okupio je tim u Beogradu, koji će odmah otputovati na Zlatibor.

"Imali smo kratku pauzu ali mislim da su se igrači odmorili, videćemo rezultate lekarskih pregleda ali mislim da su svi fizički u dobrom stanju", poručio je trener Zvezde po okupljanju.

Iako su van terena bili tek nešto više od dve nedelje, spremni su za "nove pobede".

"Orni krećemo sa radom pred novu sezonu. Nadam se da ćemo napraviti dobre stvari. Sve što smo uradili prošle sezone je istorija, sada okrećemo novu stranicu knjige", naveo je Milojević.

"Imamo donekle formiran tim, dosta igrača smo doveli zimus, neki će i otići, imamo i još neke koje bismo doveli. Kao što uvek kažem, prelazni rok je živa stvar i biću najsrećniji kada se završi".

Među onima koji se pominju kao potencijalno pojačanje Zvezde je Karim Hafez, kojeg Milojević poznaje iz ekipe Omonije.

"Karim je dobar igrač, igra na našoj deficitiranoj poziciji, ali ne bih da pričam unapred. Dosta imena se pominje, ali nije sve do mene i pričaću tek kada neko dođe".

Iako su crveno-beli imali veoma uspešnu sezonu, trener napominje da je treba arhivirati i fokusirati se na ono što dolazi.

"Uvek može bolje, na nama je da pronađemo motive, da vredno radimo i trudimo se da budemo još bolji. Ja ne volim da živim u prošlosti, verujem da možemo uvek biti bolji", napomenuo je Milojević.

Crveno-beli odmah kreću na Zlatibor gde će boraviti šest dana i raditi na fizičkoj spremi, pre puta za austrijski Vindišgarsten, gde je predviđeno završno brušenje forme i četiri do pet utakmica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC