• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lane: Nemanja, zaboravi na drugarstvo!

Srpski reprezentativac priča kako je odlučio da dođe u Liverpul, a onda se potrudio da sazna sve o simbolima grada, uključujući "Bitlse".

 Lane: Nemanja, zaboravi na drugarstvo! Izvor: MONDO

Milan Jovanović izjavio je da je odluku o prelasku iz Standarda u Liverpul donio poslije konsultacija sa saigračem iz reprezentacije, Nemanjom Vidićem.

Ovaj mu je ispričao sve najbolje o klubu sa Enfilda i fudbalerima koji igraju tamo, poslije čega za Laneta nije više bilo dilema.

Tako su on i Vidić postali fudbaleri velikih rivala, od kojih je Junajted daleko impresivniji u novijoj istoriji, ali je Liverpul ukupno osvojio (malo) više trofeja.

"Nemanja je igrač Junajteda i naravno da misli da su oni najbolji, ali brojke kažu da je Liverpul uspješniji klub. Sjajni smo prijatelji, ali u Premijer ligi ćemo biti protivnici i obećavam mu veliku borbu", izjavio je Jovanović za "Mejl onlajn".

Iako je na Enfildu debitovao prije samo nekoliko dana, u meču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Rabotničkog, popularni Lane je znao šta može da očekuje.

"Oduvek sam bio upoznat sa velikom istorijom Liverpula. Osamnaest titula prvaka Engleske, pet puta na vrhu Evrope... To je ono što klub čini najvećim u Engleskoj i jednim od najvećih na svijetu", rekao je za klupski sajt.

Jovanović se uoči dolaska u Englesku potrudio da sazna što više o lokalnoj kulturi.

"Bolje sam se informisao o 'Bitlsima' i karakterističnom akcentu kojim govore ljudi u Liverpulu. Znam za čuveni Kop, znam za 'You'll never walk alone'. Narednih nekoliko sezona mogu biti vrhunac moje karijere i nešto čime će se ponositi moja porodica. Mislim da ćemo još malo pisati istoriju".

(MONDO, foto: MN Press, AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC