• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real "prebacio" 300 miliona ovog ljeta!

Autor mondo.rs

A pitanje je da li će se tu zaustaviti...

Ono što je Didije Dešan nespetno najavio na konferenciji za medije pred meč Francuske i Andore, potvrđeno je zvanično na sajtu Real Madrida u srijedu uveče.

Ferlan Mendi (24) novi je lijevi bek "kraljevskog kluba" i za njegove usluge platili su Lionu okruglo 50 miliona evra, nakon što su procijenili da im je neophodna zamjena za Marsela, dok Zidana nisu impresionirali Teo Ernandez i Serhio Regilon.

S obzirom na to da Brazilac već neko vrijeme "flertuje" sa Juventusom, odlučili su u Realu da se obezbijede na vrijeme i da angažuju otkrovenje iz prošle sezone.

/OVAKO JE PREDSTAVLJEN LUKA JOVIĆ: SANJAO SAM DRES REALA!/

Đak čuvene fudbalske škole Avra je dve godine proveo u Lionu i tu prezentovao čvrstinu i probojnost na lijevom boku, a posebno je impresionirao u Ligi šampiona gdje je uspjevao da namuči i odbranu Sitija, zbog čega je i Pep Gvardiola razmaztrao da ga dovede u svoje redove.

Mendi je peto pojačanje Real Madrida u ovom prelaznom roku, a njegovim dolaskom zvanično su "prebacili" potrošenih 300 miliona evra.


Najviše su izdvojili za Edena Azara (100, Čelsi), potom Luku Jovića (60, Ajntraht), Eder Militaoa (Porto, 50), Ferlan Mendi (Lion, 50) i Rodriga (Santos, 45), a u ovim brojkama nisu uračunati i bonusi koji mogu Real da izađu više od 40-50 dodatnih miliona.

Ovakav trošak ne znači da će se tu zaustaviti nego se očekuje i njihova aktivnost na polju Pola Pogbe, Kristijana Eriksena ili Kilijana Mbapea.

Ipak, da bi do toga došlo, moraju da prodaju nekoga od Zizuovih 13 "precrtanih".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC