• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrđa može u Partizanu? Zvezda se pojačava

Sportski direktor Voše, Miodrag Pantelić, predložio Upravnom odboru da pusti Mrđu u Humsku. Zvezda blizu Kaluđerovića.

 Mrđa može u Partizanu? Zvezda se pojačava Izvor: MONDO

Partizan je htio Dragana Mrđu, Vojvodina ga nije dala, shodno klupskoj politici da ne pojačava najveće konkurente.

Međutim, došlo je do preokreta.

Sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić priznaje da je predložio Upravnom odboru da najboljem igraču minule sezone Jelen Superlige bude dozvoljen transfer u Humsku.

Kako navodi Pantelić, razlog za to je što će Mrđi isteći ugovor za četiri mjeseca.

"U takvoj situaciji, najcjelishodnije je da, mimo klupskog pravila, Mrđu pustimo u beogradski klub. To, naravno, ne znači da ovo pravilo ne ostaje za naše najdarovitije mlade igrače, poput Medojevića ili Mitoševića, kao što je važilo i za Kačara, Aleksića, Tadića i druge", rekao je Pantelić za "Večernje novosti".

Rasing iz Santandera i Erkules su nudili uslove koji su zadovoljavali i Vojvodinu i Mrđu, ali ne i neophodne bankanske garancije. Golgeter Novosađana je u jednom trenuku bio "viđen" u Bordou, dolazili su po njega i predstavnici novog francuskog prvoligaša, Avinjona... Ali, Mrđa i dalje nije otišao.

Međutim, u Vojvodini ne kriju da su u kontaktu i sa jednim grčkim klubom oko reprezentativnog napadača. Ti pregovori mogli bi da "pokvare" prelazak Mrđe u Partizan.

KALUĐEROVIĆ BLIZU ZVEZDE


Nekoliko sati pregovarali su čelnici Crvene zvezde i Ranko Stojić oko napadača Rada, Andrije Kaluđerovića, koji još nije postao novi član crveno-bijele porodice, ali će vjerovatno uskoro postati, prenose "Večernje novosti".

"Kaluđerovića smo isprofilisali kao napadača koji po svemu odgovara Crvenoj zvezdi i zato smo otpočeli pregovore sa Radom", ocijenio je sportski direktor Zvezde, Ivan Adžić.

"Postoji obostrani interes da se transfer ostvari, ali nismo sa Stojićem postigli i konačni dogovor. Rad ima još neke ponude iz inostranstva za najboljeg strijelca, ali je dogovoreno da se vidimo za neki dan i da, ako ako bude moglo, definišemo ugovor. Narodski rečeno, Kaluđerović je za korak bliži dolasku u Zvezdu, ali sumnjam da ćemo uspjeti da ga dovedemo za meč prvog kola u Smederevu".

Takođe, crveno-bijeli i dalje čekaju odgovor reprezentativnog štopera Gane, Lija Adija.

"On je naš izbor, ali moramo da sačekamo kraj nedjelje kako bismo pokušali da realizujemo transfer. On igra u srijedu meč za Ganu u Johanesburgu", dodao je Adžić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC