• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrđa na korak od Humske

Pregovori Vojvodine i Partizana oko Dragana Mrđe sve su bliži završetku, mada su "neki" tvrdili da ih nije ni bilo.

 Mrđa na korak od Humske Izvor: MONDO

Prilično neočekivano, Partizan bi poslije Ilieva i Smiljanića mogao da dobije još jednog provjerenog fudbalera, čime bi se potpuno promijenila fizionomija ekipe koja je počela sezonu utakmicama protiv Pjunika.

Ivica Iliev obukao je crno-bijelo u prvom meču sa Helsinkijem, Lola Smiljanić u revanšu, dok bi Dragan Mrđa, kako stoje stvari, mogao da zaigra naredne srijede protiv Anderlehta!

Negirao je predsjednik Partizana Dragan Đurić da uopšte pregovara sa kolegom iz Novog Sada Ratkom Butorovićem, koji je, pak, uporno ponavljao dobro poznati stav, da "Vojvodina ne pojačava svoje rivale u Srbiji".

A onda je farsu prekinuo sportski direktor "lala" Miodrag Pantelić.

Izjavio je da je ostala još jedna varijanta za transfer Mrđe u inostranstvo i da, ukoliko ona propadne, ne bi bilo pametno da Vojvodina u januaru izgubi reprezentativca Srbije bez obeštećenja, pošto mu ističe ugovor.

"Predložiću predsjedniku Butoroviću i Upravnom odboru da u tom slučaju razmotrimo ponudu Partizana. Za razliku od svih drugih koje smo dobili, ona je konkretna, precizna i jasna, u svakom pogledu najpovoljnija", rekao je Pantelić za "Sportski žurnal".

Kako je Mrđa, prema nezvaničnim informacijama, prezadovoljan uslovima koje mu nude crno-bijeli (kako sportskim, tako i finansijskim), izgleda da će poslije utakmice Srbija - Grčka posao biti zaključen.

"Drago mi je što su u Novom Sadu promijenili mišljenje, ali to još ne znači da će biti transfera. Niko ne može da pretpostavi šta će se dogoditi u narednim danima", oprezan je Albert Nađ, član UO Partizana zadužen za sportska pitanja.

S obzirom na to koje je sve klubove Mrđa odbio (Bursa, Trabzon, Hapoel, Arl), dok Vojvodina nije htjela da ga proda Herkulesu i Rasingu bez bankarskih garancija, teško je zamisliti da će se u posljednjem trenutku pojaviti neki učesnik Lige šampiona iz zapadne Evrope i "oteti" ga crno-bijelima ispred nosa.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC