• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov: Sjajno sam primljen u Sitiju

Lijevi bek "orlova" bio je akter jedne od najdužih transfer saga ovog ljeta. Sada konačno može da se okrene fudbalu...

 Kolarov: Sjajno sam primljen u Sitiju Izvor: MONDO

Aleksandar Kolarov stigao je na mini-pripreme reprezentacije kao ponosni član Mančester sitija, kluba sa trenutno najvećim investicijama u svijetu fudbala.

Veliko je priznanje njemu, ali i srpskom fudbalu, to što je Siti izdvojio 16 miliona funti da ga dovede iz rimskog Lacija.

"Priključio sam se ekipi prije desetak dana, počeo da treniram i prezadovoljan sam kako su me primili, ali i organizacijom kluba uopšte. Mančester siti je bio moja želja i drago mi je da se ostvarila", rekao je Kolarov novinarima u Kovilovu.

Kako stoje stvari, nekadašnji član OFK Beograda i Čukaričkog imaće u prvim mečevima prednost u odnosu na veterana Vejna Bridža.

"Debitovao sam protiv Borusije iz Dortmunda, kada smo izgubili sa 3:1. Poslije sam igrao i u pobjedi nad Valensijom. U subotu počinjemo sezonu gostovanjem Totenhemu. Imamo visoke ciljeve i gledaćemo da od prvog kola bude kako treba".

Kolarov kaže da su reprezentativci Srbije ostavili za sobom nastup na Mundijalu i da ne razmišljaju o tome šta su propustili porazima od Gane i Australije.

"Bilo je teško vratiti se kući i gledati ostatak Svjetskog prvenstva preko televizije. Ali to je fudbal. Za manje od mjesec dana kreću kvalifikacije za prvenstvo Evrope u Ukrajini i Poljskoj, zato moramo da gledamo naprijed".

Utakmica sa Grčkom u srijedu biće prilika da nacionalni tim "opipa puls" domaćoj publici, ali i da publika vidi u kakvom su stanju "orlovi" pred početak sezone.

"Lijep uvod za novi ciklus takmičenja. Čim je utakmica pred našim navijačima, imamo obavezu da ih obradujemo. Znamo kako su nas pratili do sada i koliko im je bilo stalo do dobrih rezultata reprezentacije", zaključio je Aleksandar Kolarov.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC