• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BiH bez pobjede protiv Katara

U prijateljksom meču, koji je odigran u Sarajevu, BiH i rerpezentacija Katara odigrali bez pobjednika 1:1. Igrači ispraćeni zvižducima.

 BiH bez pobjede protiv Katara Izvor: MONDO

Selektor BiH Safet Sušić na konferenciji prije prijateljskog meča protiv Katara upozoravao je da BiH neće lako dobiti taj meč na Grbavici i ispostavilo se da će biti tako.
BiH nije uspjela savladalti Katar. Na Grbavici je Bilo 1:1.

Izveo je Sušić izuzetno ofanzivan sastav sa Ibiševiće, Džekom i Muslimovićem u napadu i to mu se veoma brzo isplatilo. U devetom minutu na asistenciju Džeke Ibišević je pogodio za 1:0 i činilo se da će u nastavku BiH lako doći do tirjumfa. Međutim osim te akcije nije bilo još puno izglednih prilika za postizanje gola do samog kraja utakmice kada je Zec ima o sjajnu šansu.

Prije toga u 60. Minutu reprezentacija, koju sa klupe vodi iskusni Bruno Mecu je izjednačila iz penala. Strijelac je bio Majed.
Na prste jedne ruke mogu se izbrojati prilike koje su stvorili reprezentativci BiH, koji su sigurno razočarali,ali i pred start kvalifikacija za EP zabrinuli oko 10 000 navijača na stadionu Željezničara, ali one koji su pute TV prenosa. Uskoro počinju kvalifikacije,a BiH će prva dva meča odigrati protiv Luksemburga i Francuske, a tu su još mečevi protiv Bjelorusije, Albanije i Rumunije.

Kakav je utisak tim Safeta Sušića ostavio u meču protiv Katara najbolje govore zvižduci na kraju meča upućeni Sušiću i njegovim pulenima.

BiH – Katar 1:1
/Ibišević 9 1:1 Majed (p) 60/

BIH: Hasagić, Spahić, Nadarević (Pandža), Mravac, Mujdža, Jahić (Ibričić), Pjanić (Štilić), Misimović (Alispahić), Muslimović (Medunjanin), Džeko i Ibišević (Zec).

KATAR: Borhan, Alhamad, Sidik, Abdulmajid, Semakor, Abdulrahman, Hasan, Alkhalfan, Albloci, Rajab, Mohamed.

(MONDO )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC