• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džerard: Engleska nije među najboljima

Kapiten Liverpula sumira utiske sa SP u Južnoj Africi i priznaje da je htio da se oprosti od reprezentacije.

 Džerard: Engleska nije među najboljima Izvor: MONDO

Stiven Džerard je otvorio dušu. Prošlo je dosta vremena od razočaravajućeg nastupa Engleza na Svjetskom prvenstvu, približio se i početak Premijer lige, ali bol iz Južne Afrike još nije splasnuo.

Džerard podsjeća da reprezentativci nisu davali pompezne izjave prije odlaska na Mundijal, ali da je javnost imala ogromna očekivanja.

"Drugi su prije Mundijala pričali koliko imamo jak tim, a ne mi. Trenutno nismo među najboljim ekipama, ispali smo u osmini finala, a svi shvataju šta to znači. Možda bi trebalo da se smanje očekivanja... Ali, mislim da se to neće desiti", rekao je Džerard, a prenio Skaj Sports.

"Nalazimo se u sličnoj situaciji kao 2008. godine, kada nismo uspjeli da se plasiramo na Evropsko prvenstvo pod vođstvom selektora Stiva Meklarena", dodao je vezista Liverpula.

Džerard je u odsustvu Rija Ferdinanda bio kapiten "gordog Albiona" na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, na kome je Engleska takmičenje završila u osmini finala, porazom od Njemačke od 1:4.

Kapiten Liverpula je poslije neuspjeha na Svjetskom prvenstvu rekao da je razmišljao da napusti nacionalni tim, ali da to, ipak, neće uraditi.

"Teško je biti reprezentativac Engleske poslije eliminacije sa Svjetskog prvenstva, čak sam pomislio da se povučem iz nacionalnog tima. Ali, brzo shvatite da želite da ostanete sa ekipom i da promijenite stvari na sledećem velikom turniru".

Džerard smatra da reprezentacije Engleske može da dođe do polufinala Evropskog prvenstva 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj.

"Imamo kvalitetne igrače i morali bismo da budemo među četiri najbolje ekipe na turniru", zaključio je Džerard.

(Beta, MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC