• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biševac u Pari sen Žermenu?

Pouzdani štoper Valensijena Milan Biševac mogao bi do kraja mjeseca da se preseli na Park prinčeva, piše francuski "Ekip

 Biševac u Pari sen Žermenu? Izvor: MONDO

Hoće li Milan Biševac poslije sjajne dve sezone (i započete treće), dres provincijskog Valensijena zamijeniti plavom opremom jedinog pariskog prvoligaša?

Kao u mnogim transferima, glavni zagovornik je trener Pari sen Žermena, Antoan Kombuar, koji je Biševca trenirao u sezoni 2008/09 i veliki je poštovalac njegovih kvaliteta. Uostalom, on ga je i doveo u Valensijen iz Lansa.

Mediji su povezivali popularne "svece" sa Vilijamom Galasom, ali je njihov budžet previše skroman da bi ispratili zahtjeve dojučerašnjeg reprezentativca Francuske. Isti problem ispriječio se i u želji da iz moskovske Lokomotive dovedu Marka Bašu, prethodno kapitena Le Mana.

Kako ni Biševac nije jeftin, PSŽ bi uz novac mogao da proslijedi Valensijenu i nekog igrača, a "Ekip" piše da bi kandidati za selidbu u toj varijanti bili Žerom Roten, Mateja Kežman i Junus Sankare.

Biševac je u Francusku stigao iz Crvene zvezde 2007. godine, dok je u Srbiji igrao još za Železnik, Bežaniju i BASK. Bio je standardni član mlade reprezentacije, dok je za seniorsku selekciju odigrao tri utakmice.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC