• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić: Osjećam podršku naroda

Selektor Srbije nije poslije susreta sa Grčkom želio da se izjašnjava o mogućnosti odlaska, ali je rekao da mu znači to što ima podršku navijača.

 Antić: Osjećam podršku naroda Izvor: MONDO

Više od 10.000 navijača je tokom poraza od Grčke (0:1) u prijateljskoj utakmici u Beogradu skandiralo ime Radomira Antića.

"Možda je narod prepoznao ono što smo zajedno proživjeli u poslednje vrijeme. Ali ne želim da se izjašnjavam o mogućnosti da ostanem. Mogu samo da kažem da osjećam podršku naroda, što mi je najvažnije", kazao je selektor, kojeg je FIFA suspendovala na četiri meča zbog vrijeđanja sudije na utakmici Svjetskog prvenstva.

Čelnici FSS to su naveli kao razlog mogućeg prekida saradnje sa Antićem. "Orlovi" će 3. septembra početi kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Komentarišući utakmicu na stadionu Partizana, Antić je ocijenio da njegovi fudbaleri nisu zaslužili da izgube.

"Žao mi je što smo izgubili oreol nepobjedivosti na domaćem terenu. Na početku meča su nam Grci oduzeli loptu, ali smo kasnije kroz igru stvarali šanse koje je teže bilo promašiti nego iskoristiti. Možemo da žalimo za tim šansama".

Novi selektor Grčke Fernando Santoš ocijenio da je njegova ekipa u prvom dijelu meča bila bolja, ali da se poslije "raspala".

"Nedostajao nam je samo poslednji pas i odlučnost pri šutu, kasnije smo uspjeli i da povedemo. U prvih deset minuta drugog dijela mogli smo da odlučimo utakmicu, ali nismo iskoristili šanse", rekao je portugalski stručnjak.

"Poslije je Srbija preuzela primat, a mi se potpuno raspali. Nismo imali loptu, trpili smo pritisak. Imali smo i sreće, ali to je dio fudbala", rekao je debitant na klupi Grčke.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC