• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IO FSS: Antić i Dujković "na tapetu"

Kakva je sudbina selektora "A" i mlade reprezentacije, biće poznato poslije sjednice Izvršnog odbora FSS u petak popodne.

 IO FSS: Antić i Dujković "na tapetu" Izvor: MONDO

Nezvanično najavljena za četvrtak, pa izjavom Tomislava Karadžića pomjerena za ponjedeljak, sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije biće održana u "srednjem" terminu - petak od 14 časova u beogradskom hotelu Hajat.

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu FSS, teme sastanka biće "aktuelna situacija oko selektora 'A' i mlade reprezentacije", kao i stanje u Fudbalskom savezu Beograda, gdje velika grupa klubova ultimativno zahtjeva smjenu predsjednika Radeta Đurovića.

Naravno, za javnost će biti najzanimljiviji dio sjednice koji se tiče Radomira Antića.

Hoće li čelni ljudi srpskog fudbala ostati dosljedni u namjeri da otpuste popularnog "Mistera", koji prema svim pokazateljima uživa podršku fudbalera i navijača?

Izvršni odbor ima mandat da to učini, pa čak i da odmah izabere novog selektora, mada je malo vjerovatno da će doći i do toga.

Podsjetimo, Antić zbog suspenzije ne bi imao pravo da vodi "orlove" na prve četiri utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine, dok je mlada reprezentacija predvođena Ratomirom Dujkovićem doživjela krah u kvalifikacijama za EP 2011.

U anketi portala MONDO, sprovedenoj od utorka do četvrtka, za ostanak Antića na poziciji selektora glasalo je čak 91 odsto posjetilaca našeg sajta.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC