• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moreiru boli, ne zna se šta...

Problemi sa povredama koji su mučili trenera Partizana i dalje su aktuelni. U pitanju su, naravno, Almami Moreira i Mladen Krstajić.

 Moreiru boli, ne zna se šta... Izvor: MONDO

Bliže se okršaji sa Anderlehtom, za plasman u Ligu šampiona, a Aleksandar Stanojević i dalje ne zna kada će imati na raspolaganju zdrave i spremne Moreiru i Krstajića.

Obojica bi u normalnim okolnostima bili članovi startnih 11 i dok na poziciji "doktora Moa" postoje solidne alternative, svima je jasno da odbrana crno-bijelih sa i bez Krstajića nije isto.

Ipak, nije odsustvo Moreire iz tima ono čime u Partizanu najviše "lupaju glavu", već to što testovima nije utvrđena povreda na koju se žali najbolje plaćeni fudbaler šampiona Srbije, pišu "Večernje novosti"!

"Prilično opsežne dijagnostike su rađene i u Srbiji i inostranstvu i nisu pokazale da Moreira ima ozbiljniji poremećaj ili povredu", rekao je doktor Sead Malićević, a prenose "Novosti".

"On ima nejasno stanje u donjoj polovini potkoljenice i mali otok, ali je zaključak stručnjaka da to ne može da se vodi kao povreda u užem smislu. Na njemu je da odluči kada će početi da radi i da li je spreman da podnese malo bola. Pretpostavljam da mu nije prijatno, ali sa medicinske strane, stanje ne može da se pogorša ili ugrozi na bilo koji način", objasnio je Partizanov ljekar.

Kod Krstajića je sve jasno. Povreda zadnje lože nikako da postane stvar prošlosti. Dovoljno je da se na treningu malo "zaboravi" i - eto novog istegnuća.

"Nisam se ni oporavio. Igram rovit, nemam vremena da se liječim. Na treningu sam napravio veći iskorak i osjetio bol. Do Anderlehta ima još pet-šest dana, vidjećemo", rekao je iskusni štoper.

Sigurno je da nijedan od pomenute dvojice neće igrati u subotu protiv Inđije (19.30), na otvaranju Superlige.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC