• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Ranjeni lav je najopasniji

"Ranjeni smo, ali ranjeni lav je najopasniji", naglasio trener Zvezde Aleksandar Kristić pred meč u Smederevu.

 ZVEZDA: Ranjeni lav je najopasniji Izvor: MONDO

Crvena zvezda je loše počela sezonu. Beograđani su poslije samo sedam dana završili ovosezonsku evropsku priču. Priliku za popravni crveno-bijeli imaće u subotu protiv Smedereva u prvom meču nove sezone Superlige.

U Ljutice Bogdana puno očekuju od gostovanja na stadionu kraj Dunava.

Novi trener Aleksandar Kristić priznao je da njegova ekipa počinje domaće prvenstvo uzdrmana zbog eliminacije iz Evrope, ali je istakao da je "ranjeni lav najopasniji".

"Nije bilo vremena za neke promjene, akcenat smo stavili na psihološko podizanje igrača. Ranjeni smo, ali ranjeni lav je najopasniji. I najduži put počinje prvim korakom, a to je za nas Smederevo. U Zvezdi se uvijek znaju zahtjevi. Znamo da će biti teško, ali idemo na pobjedu."

Kristić nema nedoumica oko prvog tima za utakmicu sa "oklopnicima". Strateg crveno-bijelih dodao je da neće moći da računa na obrambemog igrača Nikolu Ignjatijevića zbog žutih kartona iz prošlog prvenstva.

U ekipi Zvezde u Smederevu najvjerovatnije neće biti ni Marka Vešovića, koji je u četvrtak kasno doputovao iz Podgorice, gdje je imao obaveze u reprezentaciji Crne Gore.

Kristić je naveo da dobro poznaje ekipu Smedereva, koja ima nekoliko dobrih pojedinaca.

"Prije svih tu su Živković, Ćeran i Ranković. Ne strepimo od njih, ali ćemo obratiti pažnju. Ništa nas ne plaši, ne volim uopšte tu riječ."

Kapiten crveno-bijelih Slavoljub Đorđević poslije neuspjeha u Evropi ističe da Zvezda mora da se okrene domaćem prvenstvu, u koje ulazi mnogo jača nego prošle sezone.

"Velika je razlika, prošle sezone 80 odsto igrača je tek došlo u klub. Većina je bila neafirimisana. tada smo bili rasterećeni, igrali bez pritiska i u takvoj atmosferi napravili rezultat. Sada smo dosta jači, imamo mnogo iskusnije igrače, a klub se stabilizovao. To, ipak, ništa ne znači, fudbal je čudna igra i moraćemo za sve da se borimo", naveo je on.

Đorđević je rekao i da su pobede najbolji način da fudbaleri i navijači Zvezde zaborave na poraz od Slovana u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

"Svaki neuspjeh u Zvezdi teško pada, ali oni se liječe pobjedama. Atmosfera je fenomenalna i uvjeren sam da ćemo veoma brzo da budemo pravi", kazao je on.

Đorđević je dodao i da očekuje zanimljivu borbu za titulu u koju će se pored njegove ekipe, Partizana i Vojvodine uključiti još neke ekipe.

Utakmica prvog kola Super lige Smederevo - Crvena zvezda počinje u 17.30.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC