• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trampa Juventusa i Rome - bekovi zamenili dresove

Autor mondo.rs

Italijani brzo sklopili posao – levi bek za levog beka, slede potpisi.

Juventus i Roma ugovorili su trampu koja će danas biti realizovana.

Naime, oni su u odlučili da razmene leve bekove, "bjankoneri" su u Rim poslali Leonarda Spinacolu, dok je u suprotnom pravcu pošao Luka Pelegrini. Oni su ovog jutra obavili svoje medicinske preglede, a potpisivanja ugovora zakazana su za kasnije popodnevne časove.

Twitter Embed Code

S obzirom da je fudbaler Juvea ipak taj oko kojeg je i organizovan čitav posao, Roma će pored svog igrača u Torino poslati i deset miliona evra.

Spinacola će biti veliko pojačanje za "đalorose", oni su odlučili da rekonstruišu sastav, odrekli su se usluga legendi – kako u foteljama, tako i u svlačionici – i sada grade novi identitet.

Nakon što je na klupu tima pre pet dana seo Paulo Fonseka, koji je stigao iz ukrajinskog Šahtjora, levi bek će biti njegovo prvo zvučno pojačanje kojim će biti otpočete izmene u igračkoj garnituri.

On nije uspeo da se dokaže u Juventusu, iako su ga vratili kao pojačanje iz Atalante na početku prošle sezone, nije dobio dovoljno minuta, pa je rastanak bio donekle očekivan.

Spinacola je i povremeni reprezentativac Italije, a prema novom petogodišnjem ugovoru koji će potpisati, trebalo bi da zarađuje dva i po miliona evra po sezoni uz bonuse.

Pelegrini koji odlazi put Torina ima svega 20 godina i takođe nije dobio pravu priliku za dokazivanje u bordo dresu. On je standardni član mlade reprezentacije, a poslednjih šest meseci je proveo na pozajmici u Kaljariju.

Juve i on su došli do dogovora po kom će on takođe potpisati petogodišnji ugovor, a zarađivaće 1.3 miliona evra po sezoni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC