• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Seltik na "Koševu" bez najboljeg igrača!

Autor mondo.ba

Defanzivac Seltika Kjeran Tirni, koga silno želi da dovede Arsenal, neće igrati protiv Sarajeva u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona sljedeće sedmice na "Koševu".

Tirni još nije uspio da zaliječi povredu iako je otputovao na pripreme sa "keltima" u Austriju pa će pauzirati u meču sa izabranicima Husrefa Musemića.

Škotski mediji prenose da se Kirni vratio iz Austrije u Glazgov gdje ima bolje uslove za dalje terapije i oporavak.

Dvadesetdvogodišnji lijevi bek će se tako pridružiti Australijanci Tomu Rogiću, koji će takođe zbog povrede propustiti utakmicu u Sarajevu, što je potvrdio i trener Seltika Nil Lenon.

"Rogić je u finalu Kupa Škotske povrijedio zglob i znali smo da će trebati nekoliko sedmica da se oporavi. Nije doputovao u Austriju, jer je ostao na oporavku, a nadamo se da će do kraja sedmice uspjeti da počne s treninzima zbog problema sa koljenom. Kieran Tierni se takođe vratio u Škotsku da završi s rehabilitacijom", izjavio je strateg Seltika.

Nedavno su "tobdžije" iz Londona ponudile Seltiku 20 miliona funti za Tirnija, ali je slavni škotski klub odbio tu ponudu. Interes za mladog fudbalera škotskog šampiona pokazao je i italijanski Napoli.

Prvi meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona, biće odigran 9. jula na "Koševu", a revanš je zakazan nedjelju dana kasnije u Škotskoj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC