• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Za Pavkova nude 3.000.000, Jovičić ne može!

Autor mondo.rs

Generalni direktor crveno-belih o aktuelnim dešavanjima vezanim za prelazni rok.

 Zvezdan-Terzic-Milan-Pavkov-transfer-tri-miliona-evra Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Portugalac Tomane trebalo bi najkasnije u utorak da i zvanično bude predstavljen kao novi napadač Crvene zvezde, a ubrzo po njegovom dolasku klub bi mogao da napusti Milan Pavkov.

Junak pobede nad Liverpulom već je bio u Kini, ali nije dogovorio lične uslove sa Đangsuom i vratio se u redove srpskog šampiona. Pitanje je, međutim, koliko će se zadržati u društvu starih saigrača...

U razgovoru sa novinarima poslednjeg dana na pripremama u Austriji, generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, otkrio je da za Pavkova postoji ponuda iz Francuske koja iznosi 3.000.000 evra.

"On je izrazio želju da ide pre sedam dana. Složili smo se sa njegovim zahtevom i pustili smo ga da ode u Kinu. Vratio se jer nije dogovorio uslove. Nije nas to zabrinulo ni malo jer za Pavkova imamo još ponuda. Juče smo dobili ponudu tešku 3.000.000 miliona evra od jednog francuskog kluba. Međutim, plata je u odnosu na Kinu mnogo manja. Postoji interesovanje i iz Arabije i Emirata. On želi da ide. Verovatno će otići, ali i ako ostane nećemo se ljutiti", izjavio je Terzić, a prenosi Mozzart Sport.

Tema razgovora bio je i neumorni defanzivni vezista, Branko Jovičić, za kog je navodno odbijena ponuda od 750.000 evra, stigla takođe iz Francuske.

Terzić je izričit po pitanju njegovog transfera.

"On ne može da ide. To sam mu obrazložio. Ne interesuje me da li neko nudi milion ili tri. On nam je trenutno prva opcija i niko ko je prva opcija ne može da ide iz Zvezde. Imali smo ponudu za Bena od 3.000.000, ali svi koji su počeli meč sa Zenitom nisu na prodaju".

Za razliku od pomenutih igrača, ima i onih koji su na izlaznim vratima. Među njima je Lorenco Ebisilio, koji za godinu dana od dolaska iz APOEL-a nije uspeo da se nametne treneru Vladanu Milojeviću.

"Imamo usmene ponude iz Kine i Arabije. On nije bio u prvom planu. Može da ide ako dobijemo ono što tražimo", potvrdio je Terzić.

BONUS VIDEO:

(Milan Pavkov golovi protiv Liverpula) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC