• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DFB (KUP): "Tornado" Bajer, Ibišević strelac

Bajer u drugom poluvremenu postigao 10 golova, Subotić strijelac za Borusiju, Ibišević za Hofenhajm u utakmicama uvodne runde DFB kupa.

 DFB (KUP): "Tornado" Bajer, Ibišević strelac Izvor: MONDO

U Njemačkoj prvenstvo još nije počelo, ali su klubovi igrali uvodnu rundu DFB kupa. Većih iznenađenja do sada nije bilo, a najveći utisak ostavio je Bajer iz Leverkuzena.

"Farmaceuti" su kao gosti pobijedili petoligaša Pirmasens sa 11:1, a čak 10 golova postigli su u drugom poluvremenu. Tek u 36. minutu Štefan Kisling je načeo mrežu domaćina i to je bio jedini pogodak u prvom dijelu. Oko 10.000 gledalaca u nastavku utakmice moglo je da uživa u pravoj goleadi.

Do 58. minuta bilo je 3:0, a onda fudbaleri Bajera u periodu od 60. do 67. minuta postižu još četiri gola i isto toliko do kraja meča. Domaćin je do počasnog gola stigao u 70. minutu, strelac je bio kapiten Sebastijan Rajh.

U timu iz Leverkuzena upisali su se Patrik Helmes sa tri gola, Eren Derdijok, Stefan Kisling i Sam postigli su po dva, dok su protivničku mrežu po jednom pogađali Renato Augusto i Arturo Vidal.

Borusija iz Dortmunda lako je riješila gostovanje u Burghauzenu. "Milioneri" su slavili sa 3:0, a upisao se i srpski reprezentativac Neven Subotić, koji je povisio na 2:0.

Strijelac je bio, i to dvostruki, i reprezentativac BiH Vedad Ibišević u pobjedi njegovog Hofenhajma nad Roštokom od 4:0.

Štutgart je u petom minutu gubio od četvrtoligaša Babelsberga, ali je Kakau sa dva gola u 21. i 25 minutu doneo "švabama" prolaz. Najveće iznenađenje priredili su igrači Kemnicera. Oni su na svom stadionu pobedili novog bundesligaša Sent Paulija sa 1:0.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC