• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristić: Vjerujem u igrače

Kristić je rezultat utakmice u Smederevu ocijenio kao neuspjeh, ali se nada boljem izdanju Zvezde u nastavku šampionata.

 Kristić: Vjerujem u igrače Izvor: MONDO

Zvezda je "nulom" u Smederevu počela novu sezonu. Međutim, za razliku od dvomeča sa Slovanom, crveno-bijeli su na premijeri Superlige igrali bolje, stvarali šanse, ali je ovaj put realizacija zakazala.

"Ovo je rezultatski neuspjeh. Poslije deset teških dana nakon poraza od Slovana pokušavali smo da na psihološkom planu podignemo ekipu. Mislim da smo uspjeli u tome. Oni su protiv Smedereva imali želju, odnos prema igri je bio na pravom nivou tako da ne mogu da im zamjerim ništa. Nedostajao je samo taj jedan gol", počeo je Kristić.

Trener Zvezde i dalje vjeruje u svoje igrače i očekuje da napadači prorade na narednim utakmicama.

"Imali smo neke šanse koje smo morali da iskoristimo. Ne možete da napravite sedam-osam prilika protiv ekipe koja se dobro brani, kao što je Smederevo, i da ih propustite. Sada nismo uspjeli, ali se nadam da ćemo sljedećeg puta biti bolji. Vjerujem u moje igrače", dodao je Kristić ocijenivši tropske uslove za igru kao nemoguće.

Milan Vilotić složio se da je igračima Zvezde nedostajalo koncentracije u završnici.

"Mnogo šansi smo promašili. Bukvalno smo 90 minuta bili na protivničkoj polovini. Vrijeme za igru je bilo teško, ali to ne bi trebalo da nam bude opravdanje. Jednostavno, nismo bili koncentrisani u završnici", rekao je Vilotić, koji smatra da "nula" u Smederevu ne bi trebalo da poremeti crveno-bijele već na početku Superlige.

"Ništa nije odlučeno, tek je prvo kolo, a prvenstvo je dugo. Zvezda tradicionalno igra loše na startu. Idemo dalje spremamo se i očekujem da od sljedeće utakmice otvorimo seriju pobjeda", zaključio je defanzivac Zvezde.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC