• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samo Englez poslije Kapela

FA namjerava da poslije Fabija Kapela "gordog Albiona" predvodi Englez.

 Samo Englez poslije Kapela Izvor: MONDO

Fudbalski savez Engleske (FA) saopštio je da će naredni selektor reprezentacije, koji će na toj funkciji naslijediti Fabija Kapela, sigurno biti Englez.

U posljednjih 10 godina FA je u dva navrata za selektora birao stranca, prvo je ekipu predvodio Šveđanin Sven Goran Erikson, a zatim i sadašnji selektor Italijan Fabio Kapelo.

Kapelov ugovor sa Savezom ističe 2012. godine, ali postoji mogućnost da pre isteka bude smijenjen zbog loših rezultata Engleske na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

"Uživali smo radeći sa Eriksonom, a sada i sa Kapelom, ali mislim da bi reprezentaciju u buduće trebalo da predvodi domaći trener. Mnogi sada gledaju drugačije na Fabija Kapela nego što je to bio slučaj prije Mudnijala", rekao je funkcioner FA Adrijan Bevington.

Pored neuspjeha na Mundijalu, Kapelu mnogi zamjeraju što je saopštio da više neće računati na fudbalera Dejvida Bekama, prije nego što je razgovarao sa bivšim kapitenom Mančester junajteda.

Kapelo je rekao da će za jednu od prijateljskih utakmica pozvati Bekama da se oprosti od nacionalnog tima, ali je fudbaler Los Anđeles Galaksija rekao da ne namjerava da se povuče iz reprezentacije.

"Naš posao je da podržimo selektora najbolje što možemo. Možda možemo da mu pomognemo, mislim da je vrijeme da se poboljša komunikacija selektora i igrača", rekao je on.

Bevington je potvrdio da će Engleska odigrati prijateljsku utakmicu sa Francuskom, 17. novembra na Vembliju.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC