• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konte nije htio Matića u Čelsiju, ZOVE ga u Inter!

Autor mondo.rs

Na Old Traford je stigla primamljiva ponuda...

Nemanja Matić, izgleda, nema više budućnost na Old Trafordu!

Američki "ESPN" prenosi da je srpski reprezentativac interesantan Milanu i Interu, a da su "nerazuri" spremni da pošalju i prvu konkretnu ponudu.

Isti izvor navodi da je Inter spreman da ponudi Rađu Najngolana i 10 miliona funti za Nemanju Matića, a vidjećemo da li je to ponuda koju će prihvatiti klub, a utisak je i da Ole Gunar Solskjer želi malo da promijeni "krv" ekipe na sredini terena.

Već duže vrijeme se spekuliše o dolasku Erika Dajera, Šona Longstafa i drugih veznih fudbalera, a možda bi temperamentni Belgijanac "podigao" tim na viši nivo.

Matić je inače izričita želja novog trenera "nerazura" Antonija Kontea koji ga dobro poznaje

Srbin je bio važan dio Čelsija u sezoni kada je klub ka peharu Premijer lige predvodio upravo Konte, ali je Italijan poručio da mu više nije potreban...

Čelsi je to shvatio kao signal da odmah "naplati" Matića, pošto je u klub stigao Timue Bakajoko, ali je Italijan kasno objasnio čelnicima kluba da nije "baš tako mislio", odnosno da mu je Nemanja potreban makar još godinu dana prije nego što se njegova zamjena uigra...

S obzirom na to da je na adresu Čelsija stigla ponuda Mančester junajteda od 40 miliona evra, klub je odmah prihvatio i otprilike tu je počeo "raskol" Italijana i rukovodstva.

Dovoljno ubjedljiv bio je i Žoze Murinjo tako da su se Matić i Čelsi rastali u ne tako sjajnim okolnostima, a izgleda da ni njegov mandat na Old Trafordu neće potrajati još dugo, pošto Junajted planira da pruži prednost mlađim igračima.

Matić je na spisku za pripreme, i trebalo bi da krene s ekipom u Australiju, ali nije isključeno da se dogovor dvije strane riješi prije toga.

Prošle sezone za Junajted odigrao je 38 mečeva u svim takmičenjima i dao je jedan gol.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC