• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: I bez Moreire na pobjedu

Portugalac neće biti spreman za utakmicu sa Anderlehtom, ali i pored toga u Humskoj najavljuju ofanzivu protiv Belgijanaca

 PARTIZAN: I bez Moreire na pobjedu Izvor: MONDO

Almami Moreira gotovo sigurno neće igrati protiv Anderlheta, u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, izjavio je u nedelju trener Partizana Aleksandar Stanojević.

"Anderleht je favorit, ali mi ćemo od prve utakmice pokušati da pobijedimo. Nećemo kalkulisati, ne možemo da se zatvorimo i čekamo da se nešto desi. Uradićemo sve što je do nas, ali imamo problem sa Moreirom, nije spreman, teško da će igrati protiv Anderlehta", rekao je Stanojević za klupski sajt.

"Moreira još ne može da trenira sa loptom. Sa njim bismo igrali ultraofanzivno. Ali i bez njega ćemo igrati napadački, moramo da iskoristimo igrače koje imamo. Smiljanić je psihički spreman, ali je pitanje koliko je fizički spreman za utakmicu sa Anderlehtom", dodao je on.



Fudbaleri Partizana će u srijedu od 20.45 u Beogradu igrati protiv Anderlehta prvu utakmicu plejofa za plsaman u Ligu šampiona.

Ivica Iliev zadovoljan je pobjedom protiv Inđije. On je ocijenio da ekipa ulazi u formu i da crno-bijeli mogu da ostvare dobar rezultat protiv Anderlehta.

"Pokazali smo da ulazimo u formu, ekipa se polako upoznaje, nadam se da će Partizan postati mašina koja melje protivnika svih 90 minuta. Ako u srijedu odigramo kao u prvom meču protiv Helsinkija, napadački i atraktivno, sa željom da pregazimo protivnika, mislim da možemo da očekujemo dobar rezultat", rekao je on.

"Anderleht je veliki klub, ima kvalitetnu ekipu, dovoljno govori interesovanje mnogobrojnih klubova za njihove igrače. Daćemo maksimum, a uz podršku navijača, koja nije izostajala na velikim utakmicama, nadam se da ćemo se radovati", završio je Iliev.

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC