• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona bi na Vila park

Doskorašnji selektor Argentine odlučan je u namjeri da dalje gradi trenersku karijeru. Trenutno "razgovara sa nekoliko evropskih klubova".

 Maradona bi na Vila park Izvor: MONDO

Dijego Armando Maradona rado bi naslijedio Martina O'Nila na poziciji menadžera Aston Vile, otkrio je njegov menadžer Valter Sorijano.

Maradona (49) je slobodan poslije rastanka sa Fudbalskim savezom Argentine i Mundijala u Južnoj Africi, na kojem je odveo nacionalni tim do četvrtfinala.

"Dijego je veoma otvoren prema ideji dolaska u Englesku i preuzimanju Aston Vile. Privlače ga engleski fudbal i način života. Ako bi mu predsjednik Rendi Lerner poslao ozbiljnu ponudu, siguran sam da bi dobio pozitivan odgovor", rekao je Sorijano.

Maradonin agent dodao je da "El Pibe" voli "engleska sela i predjele", kao i da mu se dopada "poštovanje privatnosti" koje njeguju u ostrvskoj zemlji?!

Izgleda da nije najbolje upućen u rad tamošnjih tabloida i razne afere fudbalera i trenera, koje su otkrili upravo engleski mediji...

Prema Sorijanovim riječima, Maradona trenutno "razgovara sa nekoliko evropskih klubova, uključujući još jedan engleski".

Gazda Aston Vile nagovijestio je da bi na kormilu tima mogao da ostane Kevin Mekdonald, pod čijim vođstvom je u prvom kolu Premijer lige "isprašen" Vest Hem - 3:0.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC