• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac opet bez gola, poraz i od Radnika (FOTO)

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

U posljednjem test meču na Zlatiboru, kombinovani tim "crveno-plavih" poražen od superligaša Srbije iz Surdulice 0:2 (0:1).

 Borac Banjaluka Radnik Surdulica 0:2 prijateljska utakmica Zlatibor 2019 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbaleri Borca iz Banjaluke u posljednjoj provjeri na pripremama na Zlatiboru poraženi su od Radnika iz Surdulice 0:2 (0:1).

Kombinovani sastav "crveno-plavih" golove je primio sredinom prvog i drugog poluvremena. Prvo je u 26. minutu mrežu Mladena Lučića, nakog greške odbrane Borca, zatresao Zoran Danoski, da bi u 66. minutu Sead Islamović postavio konačnih 2:0.

U prvom poluvremenu Surduličani su igrali u najjačem sastavu, dok je Branislav Krunić pružio priliku koji nisu igrali u jučerašnjem meču protiv Mladosti iz Lučana (0:1).

Treneri su u nastavku osvježili ekipe, ali su se igrači Radnika bolje snašli i potvrdili pobjedu.

Banjalučani tako ni u trećem uzastopnom kontrolnom meču nisu uspjeli zatresti protivničku mrežu.

Zbog povrede mladom Filipa Račića još u 20. minutu, najnovije pojačanje Aleksandar Subić neplanirano je odigrao punih 70 minuta.

"Nije bilo loše, ako se uzme u obzir da smo odigrali tri, četiri dobre test utakmice. Nedosatajalo je realizacije, noge su malo teško i najbitnije da se niko nije povrijedio. Imali smo posjed, ali je protivnik opet kaznio naše greške. Prati nas to kroz ove test mečeve, ali nadam se da će nam se vratiti u prvenstvu. Pripremne utakmice ne moraju ništa da znače. Nismo bili pravi u završnici, ali Imamo još dvije sedmice do početka sezone i nadam se da će do tada sve biti dobro", izjavio je Aleksandar Radulović.

Poslije ovog meča, ekspedicija Borca vraća se u Banjaluku, gdje će nakon slobodnog ponedjeljka, od utorka nastaviti pripreme za početak sezone i duel sa sarajevskim Željezničarom.

BORAC - RADNIK 0:2 (0:1)

/Danoski 26, Zlatanović 66/

Sportski tereni na Zlatiboru. Sudija: Stanko Ostraćanin (Kraljevo). Gledalaca: 100.

BORAC: Lučić, Lekanić, Runić, Batar, Račić, Turanjanin, Radulović, Milutinović, Crnov, Gbakle, Kajkut. Igrali su još: Subić, Jakupović, Šikanjić, Aničić, Čavić. Trener: Branislav Krunić.

RADNIK: Kostić, Stevanović, Kričak, Jokić, Đorđević, Islamović, Stanisavljević, Danoski, Damjanović, Bojić, Stamenković. Igrali su još: Zlatković, Pavlović, Ristović, Pejčić, Dimitrić, Mićić, Ranđelović. Trener: Slaviša Božićić.

Izvor: MONDO

Pratite MONDO SPORT i na FacebookuTwitteru ili Instagramu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC