• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić nakon dvije "nule": Nedostaje nam napadač

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac na tri posljednja prijateljska meča postigao samo jedan pogodak, čime trener Branislav Krunić nikako ne može biti zadovoljan. Nakon današnjeg meča protiv Radnika iz Surdulice, slijedi povratak u Banjaluku.

 Borac Banjaluka Mladost Lučani 0:1 Branislav Krunić Nedostaje nam napadač Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac je drugu uzastopnu utakmicu na pripremama na Zlatiboru poražen minimalnim rezultatom.

Nakon Napretka, Banjalučani su doživjeli neuspjeh od Mladosti iz Lučana, takođe 0:1, ali su za razliku od duela sa Kruševljanima imali mnogo više prilika pred protivničkim golom.

"Ušli smo loše u utakmicu jer smo imali problem na lijevom boku, nakon čega smo uspjeli da uspostavimo inicijativu. Na samom početku drugog poluvremena ponovo smo napravili grešku na lijevoj strani i primili smo pogodak. Nismo uspjeli da postignemo gol, mada smo imali prilika i kontrolu lopte, ali u završnici ponovo nismo bili konkretni i agresivni", kaže Krunić.

Imao je Borac svoje šanse, preko Marka Mirića, Vladana Danilovića i Almedina Ziljkića, ali protivnička mreža drugu uzastopnu utakmicu ostala je netaknuta.

"U pojedinim trenucima nismo imali ni sreće. Mislim da smo zaslužili da postignemo pogodak i to bi bio najrealniji ishod. Ali, ovo su pripremne utakmice, igrali smo u drugačijem sastavu nego prošli meč i dali smo priliku drugim igračima da vidimo da li i koliko možemo računati na njih", ističe Krunić, koji za meč protiv Mladosti nije računao na Stojana Vranješa, Sašu Kajkuta, Mladena Lučića i Ivana Crnova.

Odita presudio Borcu (FOTO)

Na tri prethodna prijateljska meča, "crveno-plavi" postigli su samo jedan pogodak (Spartak 1:1, Napredak 0:1 i sada Mladost 0:1). Jedino su bili efikasni protiv Sutjeske iz Nikšića, koju su savladali 3:0.

"Osim utakmice protiv Sutjeske, u naredna tri meča pokazalo se da imamo problema u završnici i da nam nedostaje napadač, koji će, osim da postiže golove, biti zadužen i da remeti protivničku odbranu", rekao je trener Borca.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Danas od 10 časova Borac će imati posljednju provjeru na Zlatiboru, a rival je još jedan član najvišeg ranga srpskog fudbala, Radnik iz Surdulice, koji sa klupe predvodi nekadašnji trener Banjalučana Slaviša Božičić.

"Imamo jaku provjeru protiv Radnika i nadam se da će igrači biti motivisani, jer poslije toga se vraćamo u Banjaluku. Očekujem da kao i protiv ekipe iz Lučana bude mnogo trčanja i zalaganja, pa vidjećemo da li će opet problem biti realizacija. Igraći će po povratku kući dobiti slobodan dan, a već od utorka popodne nastavljamo sa pripremama za start Premijer lige BiH", poručio je Krunić.

Borac će generalnu probu pred početak prvenstva igrati 13. jula sa Slobodom u Tuzli.

Izvor: MONDO

Pratite MONDO SPORT i na Facebooku, Twitteru ili Instagramu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC