• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Almunija: Novi golman? Ja odoh!

Prvi golman Arsenala Manuel Almunija zbunjen najavama da njegov klub planira da kupi Marka Švarcera ili Šaja Givena. "Onda ja idem", poručio Španac.

 Almunija: Novi golman? Ja odoh! Izvor: MONDO

Almunija je bio kapiten Arsenalovog tima u derbiju protiv Liverpula u nedjelju (1:1), ali to ne znači da je njegovo mjesto u timu sigurno. Štaviše, mediji u Engleskoj pišu da Arsen Venger traga za novom "jedinicom" a opcije su Šaj Given ili Mark Švarcer.

Španac je zbunjen i što je loše po njega i Arsenal gubi i na samopouzdanju.

"Da budem iskren, teško je ostati skoncetrisan. Arsenal je veliki klub i uvijek oko njega ima vijesti, špekulacija...Jedino što ja mogu da uradim jeste da nastavim da radim, imam ugovor sa Arsenalom i radim ono što mi se kaže. Ovde mi je lijepo, ali ako neko (drugi) dođe, razgovaraću sa čelnicima kluba o svojoj budućnosti. To je to. Ako im nisam dobar, razgovaraćemo i idem. To nije problem", izjavio je Almunija.

On dodaje da o fudbalu i svemu onome što ga prati razmišlja samo u radno vrijeme. Potom se "isključuje". "Nije to uvijek lako. Gdje god da izađete tamo su ljudi koji vole fudbal, navijači i sa svim treba biti ljubazan i učtiv", kaže 33-godišnji golman.

Trener Arsenala, prema tvrdnjama engleskih medija, nije bio zadovoljan kako je Almunija branio u prošloj sezoni i ideja mu je da dovede nekog novog da stane među stative. Navodno je najbliži dolasku sadašnji čuvar mreže Fulama Mark Švarcer, ali je u opticaju i Šaj Given iz Mančester sitija.

Ako se taj transfer realizuje, Almunija bi mogao da se presli u Birmingem, tačnije u Aston Vilu, jer bi onda Bred Fidel otišao u Fulam, špekulišu mediji.

Ipak, Almunija kaže da o tome nije ni razmišljao. "Ne vidim sebe ni u jednom drugom klubu osim u Arsenalu. Bilo bi mi čudno i teško da igram u nekom drugom klubu u Engleskoj, a da to nije Arsenal. Ipak, imam 33 godine i mogu još da branim i želio bih da u tim preostalim fudbalskim godinama uživam".

Pratite vijesti o Premijer ligi, ali oprobajte se i u Premier Fantasy igrici na MONDO web portalu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC