• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS i Antić - status quo

Karadžić i Antić razgovarali i nisu se dogovorili. Ali, nastavljaju u utorak. Do srijede će morati da se dogovore. Ili neće.

 FSS i Antić - status quo Izvor: MONDO

Misterija oko sudbine Radomira Antića na selektorskoj klupi Srbije nije razriješena ni poslije prve runde razgovora sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije.

Predsjednik FSS Tomislav Karadžić i Radomir Antić su se sa svojim saradnicima sastali u ponedjeljak, ali prema pisanju "Večernjih novosti", nije pronađeno kompromisno rješenje, što ne znači da neće s obzirom na to da će razgovor biti nastavljen u utorak.

Otvoreno je nekoliko pitanja - Antićeva plata, to ko će voditi selekciju dok traje kazna Antiću (četiri meča zabrane vođenja tima), kao i zahtjev selektoru da uputi javno izvinjenje rukovodstvu FSS zbog nekih oštrih izjava, poput pominjanja kvislinga i slično.

"Novosti" saznaju da je Karadžić predočio Antiću zahtjev da mu bude smanjena plata, odnosno povratak na prvi ugovor, prema kojem je Antić zarađivao 35.000, a ne 100.000 evra mjesečno. Navodno, selektor je sa svojim zastupničkim timom postavio 65.000 mjesečno kao najnižu prihvatljivu platu, ali postoje indicije da bi dvije strane mogle da se "nađu" negdje na sredini.

Nije dogovoreno ni to ko će "glumiti" Antića u četiri meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Antić predlaže Aleksandra Jankovića, u FSS-u bi da tim vodi Radovan Ćurčić.

Prema informacijama "Novosti", ako kompromisa ne bude, FSS će od srijede morati da potraži Antićevog nasljednika, a Savez navodno već ima spremnog "keca u rukavu". Njegovo ime se drži u najvećoj tajnosti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC