• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Politika: Zvezda neće Đukića, čeka Grofa

Beogradski list piše da Zvezda ne želi da angažuje Đukića jer je radio u Partizanu. Navodno se čeka Miodrag Božović. Adžić, za sada, siguran.

 Politika: Zvezda neće Đukića, čeka Grofa Izvor: MONDO

Neuspjeh u Evropi, a potom i na premijeri u novom fudbalskom prvenstvu Srbije, unijele su nemir u Crvenu zvezdu, a mediji licitiraju sa mogućim rješenjima za novog trenera prvog tima.

Prema pisanju "Politike", Aleksandar Kristić će, po svemu sudeći, biti privremeno rješenje i vodiće ekipu na još samo dvije utakmice. A njegova zamjena bi trebalo da bude crnogorski stručnjak i bivši igrač Zvezde Miodrag "Grof" Božović.

Ipak, problem je u tome što je Božović trenutno trener moskovskog Dinama, koji je u subotu igrao neriješeno u Petrogradu protiv vodećeg ruskog tima Zenita (1:1). Navijači Dinama, piše "Politika" nisu baš zadovoljni kako Božović vodi ekipu. Ali, ne pitaju se navijači već uprava, tako da je dolazak crnogorskog trenera u Zvezdu pod velikim znakom pitanja.

Prema istom izvoru, Zvezda je odustala od pregovora sa bivšim trenerom Partizana i selektorom mlade i A reprezentacije Srbije Miroslavom Đukićem.

Đukić je bio na utakmici u Smederevu, navodno kao gost direktora Smederevaca i svog prijatelja Gorana Bogdanovića, ali su odmah počele i špekulacije o njegovom dolasku na trenutno užarenu Zvezdinu klupu.

"Politika" piše da od dolaska Đukića u Zvezdu "sigurno neće biti ništa", a navodno je nepremostiva prepreka to što je radio u Partizanu.

Navijači Crvene zvezde su na kraju meča u Smederevu jasno poručili da traže neke promjene. Prije svih da sportski direktor Ivan Adžić ode. Ali, prema pisanju "Politike", u Crvenoj zvezdi zasad "uopšte ni ne razmišljaju o bilo kakvim promjenama, a pogotovo ne o smjeni Adžića, koji je očigledno mnogo bitan u Zvezdinoj rukovodećoj garnituri".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC