• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alveš: Nervirao sam Pepa da bi Mesi rješavao!

Autor mondo.rs

Dani Alveš kaže da je svjesno kršio Gvardioline zahtjeve da bi Mesija učinio boljim igračem.

Poraz od Brazila na "Mineirau" u još jednom pokušaju da Argentini vrati naziv šampiona i povratak u realnost sa bronzom oko vrata, naveo je najboljeg fudbalera današnjice da ode najdalje u neponovljivoj karijeri i isprovocira lavinu komentara sa svih strana.

Jedan od onih koji su iskoristili priliku da uzvrati na pomalo ličan način je i njegov dugogodišnji saigrač iz Barselone, sa kojim je u prvoj fazi karijere Mesi mijenjao istoriju fudbala sa desne strane.


Novi prvak Južne Amerike u fudbalu i veteran koji se poslije pobjede nad Peruom u finalu na "Marakani" radovao 40. trofeju u karijeri, Dani Alveš, rekao je u intervjuuu za brazilski "Globo Esporte" da je svjesno kršio zadatke i preporuke trenera Pepa Gvardiole kako bi, između redova, učinio Mesija boljim igračem.

"Pep mrzi kada bekovi dodaju uz liniju na krilo, jer ne donose često pomeranje igre unapred, ali sam nastavljao uporno da ih šaljem ka Mesiju što ga je nerviralo prilično. Govorio sam mu da se Mesi 'isključi' iz igre ako ne dobija loptu svakih minut-dva i da nam je Mesi potreban 'uključen' kako bi mogao da odluči utakmicu", pričao je Alveš o periodu između 2008. i 2012. kada je Barsa osvojila dvije Lige šampiona i tri La Lige uz nezaboravnu "tripletu" iz 2009.

"Složio se sa mnom", poentirao je na kraju Alveš.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC