• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lane trčao za autobusom

Milan Jovanović se zanio dijeleći autograme navijačima Liverpula, pa je klupski autobus otišao bez njega. U pomoć je pozvao taksi.

 Lane trčao za autobusom Izvor: MONDO

Milan Jovanović je debitovao za Liverpul u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Rabotničkog. U nedelju je prvi put osjetio čar Premijer lige, u meču 1. kola protiv Arsenala na Enfildu (1:1).

I zaslužio je ovacije navijača.

Poslije utakmice, strpljivo je izlazio u susret pristalicama Liverpula, dugo im je davao autograme. I u tome se zanio, jer autobus sa igračima je otišao sa stadiona bez njega, prenosi "Sportski Žutnal".

Vidjevši da ekipa odlazi, Lane je potrčao... Ali, uzalud.

Brzo su reagovali navijači i pomogli novom ljubimcu. Zaustavili su taksi i srpski reprezentativac je stigao u bazu gdje se pridružio klupskim drugovima.

Lane je utiske iz Liverpula sumirao u priči za "Sport", a priču je počeo neizbježnom temom - himnom: "You'll never walk alone".

"Himna je iznad svega. Kakav je osjećaj? Odgovornost smjenjuje ponos i tako u krug, u areni koja je jedinstvena, jer ima dušu. Sve počinje još kad igrači izlaze iz svlačionice i spuštaju se niz stepenice koje vode na teren, obavezno se dodiruje tabla na kojoj su riječi himne: 'You'll never walk alone'.

O premijerligaškom debiju i ovacijama sa tribina Jovanović je rekao:

"Nisam dao gol, nisam ni asistirao, ali cijeni se i trčanje bez lopte i, iznad svega, borbenost. Navijači su me prihvatili, a golovi će doći".

Menadžeru Roju Hodžsonu je posebno važna igra u fazi odbrane.

"Još tokom priprema nam je govorio: 'Zahtjevam trčanje, trčanje, trčanje'... Shvatio sam šta želi i vjerovatno zato sam dobio prednost u odnosu na konkurente", podvukao je Milan Jovanović.

(MONDO, foto Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC