• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Moji matorci su blagosloveni!

Pol Skols i Rajan Gigs igraju kao mladići. Ferguson oduševljen njihovom željom i vještinama na terenu.

 Ferguson: Moji matorci su blagosloveni! Izvor: MONDO

Engleski sportski mediji puni su reči hvale za "zlatne matorce" kako nazivaju Pola Skolsa i Rajana Gigsa, poslije još jedne briljantne partije na otvaranju nove sezone Premijer lige.

Skols je u svojoj 35. godini pokazao mlađim igračima da "bez starca nema udarca". Dijelio je lopte kao rukom, dva puta asistirao u akcijama koje su pretvorene u golove. Kod trećeg gola, čudesno pronašao je Gigsovu lijevu nogu, a Velšanin je dao golčinu.

Sve to je oduševilo ser Aleksa Fergusona, koji ih je poslije pobjede nad Njuksalom (3:0), nazvao "velemajstorima".

"Skols i Gigs su blagosloveni, imaju nešto posebno! Nadam se da će se u budućnosti pojaviti neki igrač sličan njima. Njih dvojica znaju da podignu ritam i nivo igre. To se posebno odnosi na Pola. Pokazao je još jednom da je majstor. Njegova vizija igre, pasovi i želja za igranjem su prosto fenomenalni. I još uvijek je gladan i željan igre. Kada dođete u njegove godine, a sve to još pokazujete na terenu, onda smo mi srećni što imamo i njega i Gigsa", rekao je Ferguson.

Prema ocjeni Fergusona, kod Skolsa je ključno to što su ga cijele prošle sezone mimoilazile povrede. "Ako je zdrav, onda je bez premca".

Volej 36-godišnjeg Gigsa u smiraj meča podigao je na noge cijeli Old Traford. Ferguson se našalio: "Čudesno! Možda ću mu sad dati malo odmora".

Skols još ne želi da razmišlja o penziji. Ali, priznaje da mu je pomoglo to što više ne igra za reprezentaciju, jer je odmoran za izazove u klubu.

"Ti mali odmori mi pomažu da ostanem svjež i željan igre. Nisam nikada rekao da mi je ovo posljednja sezona. Nisam još sebi postavio granicu", kaže Skols.

Dobra forma Skolsa i Gigsa obradovala je Fergusona, jer je najveća zvijezda tima Vejn Runi i dalje traži sebe. Nije dao gol (za klub ili reprezentaciju) 1.076 minuta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC