• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaluđerović za efikasniju Zvezdu

Andrija Kaluđerović kao klinac navijao za Zvezdu u društvu Nikole Žigića, a sada mu se pružila prilika da igra na istom mjestu kao i Žigić.

 Kaluđerović za efikasniju Zvezdu Izvor: MONDO

Dovela je Crvena zvezda u proteklih šest mjeseci nekoliko napadača ili fudbalera sa tim karakteristikama na terenu, ali nije vrijedilo. Samo dva gola ove sezone u takmičarskim utakmicama.

Zato je iz Rada doveden, 23-godišnji Andrija Kaluđerović, prošle sezone drugi strelac Jelen Superlige Srbije (17 golova).

Još jednom je potvrđena dobra veza prvog čovjeka Rada i fudbalskog menadžera Ranka Stojića (zanimljivo i bivšeg golmana Partizana) i Crvene zvezde, a tokom priprema upravo je Stojić izrazio uvjerenje da bi Kaluđerović "procvjetao" u Ljutice Bogdana.

Na zvaničnom predstavljanju u novom klubu, bivši igrač Rada i OFK Beograda otkrio je da je svojevremeno u društvu, tada anonimnog Nikole Žigića bodrio Zvezdu sa sjeverne tribine u meču protiv Selte iz Viga.

"Žigića je u Krivaji trenirao moj otac, pa smo sa tim klubom organizovano došli u Beograd na utakmicu. Sjećam se da je Drulić bio strijelac jedinog pogotka na meču. Tada mi se javila želja da zaigram za crveno-bijele. Trudiću se da maksimalno iskoristim povjerenje ljudi koju su me angažovali", rekao je Kaluđerović koji će nositi dres sa brojem 99.

On je spreman za igru i ako Aleksandar Kristić tako odluči mogao bi da debituje već u meču protiv Inđije ovog vikenda.

Kaluđerović je dodao i da je oduševljen novim klubom i gotovo uskliknuo: "Čim sam ušao u klub vidjelo se da je Zvezda najveća u Srbiji!".

Inače, zanimljivost sa ove promocije je da sportskog direktora Ivana Adžića nije bilo, jer se, kako je odlučio, povukao u medijsku ilegalu, pa je umjesto njega domaćin bio njegov zamjenik Goran Vasilijević.

(MONDO - foto: FK Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC