• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anderleht: Šanse su 50-50

Trener belgijskog tima pribojava se atmosfere u Beogradu, jer zna da su navijači strastveni i da umiju da poguraju Partizan

 Anderleht: Šanse su 50-50 Izvor: MONDO

Belgijski Anderleht ima "težinu" u evropskom fudbalu, ali i ime Partizana nije ništa manje poznato. Obe ekipe imaju kvalitet, gotovo podjednak, a to je primjetio i trener Anderlehta Arijel Jakobs ocijenivši da nema izrazitog favorita u dvomeču plej-ofa Lige šampiona.

"Mislim da su šanse 50:50 odsto. Miran sam kao i moji igrači. Nervoza u timu ne postoji, rekao je Jakobs na konferenciji za novinare, koju je počeo obraćanjem na srpskom jeziku: "Dobar dan, možete početi sa batinama" (misleći na postavljanje pitanja).

Osim nekolicine igrača Partizana, za koje je rekao da su "glavne poluge beogradskog tima", Jakobs strahuje i od navijača Partizana i atmosfere.

"Mogu da kažem da se plašim navijača, jer je ovo ipak Istočna Evropa. Domaći teren mnogo znači, a sličnu atmosferu smo osjetili i u Zagrebu. Sve je bilo specifično. Ipak, bez obzira na to što je Partizan domaćin, priželjkujem da damo bar jedan gol", rekao je Jakobs.

On je otkrio i da će za uspjeh u dvomeču sa Partizanom, odnosno ulazak u Ligu šampiona igrači Anderlehta dobiće premije od po 15.000 evra.

Ono što je zanimljivo u ekipi Anderlehta je da je nekoliko igrača na postu, jer traje mjesec Ramazana. Među njima je i Busufa, od koga Jakobs očekuje da pokaže da je glavni motor ekipe.

"Busufi neće mnogo smetati činjenica da traje mjesec Ramazana i što posti. On nije jedini, imamo još dvojicu igrača koiji poste. Jedan od njih je ostao u Briselu, ali smo im prilagodili treninge. Zbog ove utakmice dobili su posebnu dozvolu da jedu normalno", rekao je jakobs.

Potom je na dobrom srpskom jeziku najavio drugog govornika - Nemanju Rnića, bivšeg igrača Partizana, rečima: "Hvala, a sada dajem riječ vašem drugaru Nemanji".

Nekadašnji defanzivac crno-bijelih zna kakva atmosfera očekuje Anderleht, pričao je saigračima o Grobarima i konstatovao: "Očekuje nas velika borba tokom 180 minuta, neće nam biti lako".

Anderleht će u Beogradu igrati bez povrijeđenih Toma de Sutera, Lukasa Bilje i Žonatana Ležera.

Jakobs je u Beograd dove sljedeće igrače: Badibanga, Bernardez, Busufa, Šavarija, Kordije, Dešaht, Dijandi, Kanu, Žije, Juhaz, Klještan, Kujate, Lekžak, Lukaku, Mareček, Mazuh, Polak, Proto, Rnić, Šolen i Suarez.

Očekivanja iz tabora Partizana pročitajte OVDE

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC