• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Transfer-vijesti iz Premijer lige

Čelsi bi brazilskog vunderkinda, Maskerano želi da napusti Liverpul, Dembele pojačao Fulam, Totenhem kupuje u Francuskoj...

 Transfer-vijesti iz Premijer lige Izvor: MONDO

Prelazni rok još nije završen za klubove Premijer lige, iako je prvenstvo na Ostrvu već počelo.

Najveća novost dolazi iz Liverpula. Ono o čemu se pričalo tokom ljeta, moglo bi konačno i da se desi. Argentinac Havijer Maskerano je pred izlaznim vratima Enfilda, jer je nezadovoljan statusom, a posebno odlukom trenera Roja Hodžsona da ga ne uvrsti u kombinaciju za meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Trabzona u četvrtak.

Neubjedljivo je zvučalo obrazloženje Hodžsona: "Havijer je uvijek u mojim planovima dok jednog dana ne napusti klub. A što se mene tiče taj dan je u dalekoj budućnosti. Međutim, trenutno je povrijeđen i neće igrati protiv Trabzona".

Ove vijesti samo su podgrejale špekulacije da Maskerano odlazi iz Liverpula. Za Maskerana je odavno zainteresovan milanski Inter, mada ga je i njegov saigrač iz reprezentacije Lionel Mesi više puta javno pozivao da mu se pridruži u Barseloni.

Ranije tokom dana objavljeno je da Hodžson želi da dovede dvojicu igrača čija se prezimena prezivaju na ski - Pol Končeski iz Fulama i Artem Milevski iz kijevskog Dinama.

U međuvremenu, objavljeno je i da je slovački reprezentativac Martin Škrtel produžio ugovor sa Liverpulom, prema kojem će član trofejenog kluba biti do ljeta 2014. godine. Škrtel je u Liverpul došao 2008, a prema starom ugovoru bi 2012. godine završio sa obavezama prema "crvenima".

Branilac titule prvaka Engleske, Čelsi nudi čak 55.000 funti nedjeljno 18-godišnjem brazilskom napadaču Neimaru, sadašnjem članu Santosa.

Čelnici Santosa imali su višesatne razgovore sa Neimarovim ocem i menadžerom, koji nisu urodili plodom, pa je Čelsi brže-bolje poslao astronomsku ponudu.

Londonski klub je, navodno, voljan da njegov transfer plati 25 miliona funti (oko 28 miliona evra), ali ga Santos ne da ispod 30 miliona funti.

I Totenhem traži napadača. "Pijevci" su poslali ponudu od 11 miliona funti na adresu Nice u nadi da će dobiti pozitivan odgovor i kupiti napadača Loika Remija, za koga je zainteresovan i marsejski Olimpik.

Trener Totenhema Hari Rednap na prethodna dva meča (protiv Mančester sitija i u plej-ofu Lige šampiona protiv Jang Bojsa) dao je priliku svoj četvorici napadača koje ima, a bio je zadovoljan jedino igrama Romana Pavljučenka.

Još jedan londonski klub - Fulam je aktivan. Kupio je reprezentativca Belgije Musu Dembelea, koji je potpisao trogodišnji ugovor. Dembele je prethodne četiri sezone igrao za holandski AZ Alkmar, za koji je u 118 utakmica postigao 24 gola. Belgijski napadač ima 23 godine, a u dosadašnjoj karijeri još je nastupao za Žerminal Beršot i Viljem drugi.

Mančester siti je saopštio golmanu Šaju Givenu da može da napusti klub ako želi, a dao je ponudu od 26 miliona funti za kupovinu Džejmsa Milnera iz Aston Vile, a da u suprotsnom smjeru ode Stiven Ajrlend.

Zanimljiva je vijest i iz drugog mančesterskog kluba - Junajteda. Ser Aleks Ferguson priznao je da je doveo doveo portugalskog napadača Bebea iako nikada nije vidio snimke utakmica na kojima je on igrao.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC