• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šimunović pred Sarajevo: Seltik želi grupnu fazu

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Škotski šampion večeras na "Seltik Parku" u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona braniće prednost 3:1, stečenu na "Koševu" u Sarajevu.

"Želimo da se plasiramo u grupnu fazu UEFA Lige šampiona", rekao je Jozo Šimunović, defanzivac Seltika uoči večerašnje utakmice sa Sarajevom.

Škotski šampion večeras na "Seltik Parku" u revanšu prvog kola kvalifikacija Lige šampiona braniće rezultatsku prednost 3:1, stečenu prošle sedmice na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase-Koševo" u Sarajevu.

"Liga šampiona je najjače fudbalsko takmičenje na svijetu i zato svake godine želimo igrati grupnu fazu. Puno puta smo dokazali da zaslužujemo igrati u njoj. Mnogo bi nam značio plasman u Ligu šampiona, jer je to neopisivo iskustvo. Dali smo sve od sebe u prvoj utakmici u Sarajevu. Biće tako i u drugoj, nadamo se i svim narednim", istakao je hrvatski internacionalac Šimunović.

Šimunović je u avgustu 2017. godine odlučio da nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Međutim, odmah nakon što je sjedio na klupi u meču s Kiprom i nije dobio priliku protiv Gibraltara u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo "Rusija 2018" poručio je da u bh. nacionalnom timu ne računaju više na njega.

Utakmica Seltik-Sarajevo igra se večeras na "Seltik Parku" u Glazgovu s početkom u 20.45 sati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC