• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER BiH: Čelik se istopio na Koševu

Fudbaleri Sarajeva golom Arsenijevića u posljednjim sekundama meča savladali Čelik u zaostalom meču 1. kola Premijer lige.

 PREMIJER BiH: Čelik se istopio na Koševu Izvor: MONDO

Derbi starih rivala Sarajeva i Čelika na Koševu, koji je odgođen zbog koncerta Zdravka Čolića na ovom stadionu, odlučen je kada se publika već pomirila sa blijedom fudbalskom predstavom i kiksom bordo tima.

Arsenijević je bukvalno u posljednjim sekundama meča odličnim udarcem poslije dodavanja Kojaševića matirao gostujućeg golmana Bilobrka za novi trijumf Sarajeva.

Imalo je Sarajevo još nekoliko dobrih prilika, ali se mreža Zeničana nije zatresla nakon pokušaja Džakmića, Arsenijevića i Hamze, pa ni nakon stopostotne prilike Suljića pred kraj prvog poluvremena.



Derbi na Koševu ostaće i zabilježen po incidentu koji se dogodio u 68. minutu kada je na tribinu sa domaćim navijačima neko izvana ubacio suzavac, prilikom čega je povrijeđeno nekoliko navijača.

Sudija Skakić povukao je igrače u svlačionice ali nakon prekida od oko 15 minuta, meč je ipak nastavljen, a Sarajevo je u samom finišu došlo do nove pobjede, nakon ubjedljivog trijumfa od 3:0 u utakmici 3. kola protuv Slobode.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC