• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adžić i dalje radi, najavljuje dva pojačanja

Sportski direktor Crvene zvezde, uprkos pritiscima da napusti klub, nastavlja da radi i najavljuje dolazak dvojice novih "sjajnih igrača".

 Adžić i dalje radi, najavljuje dva pojačanja Izvor: MONDO

U sjenci Partizanovog pohoda ka Ligi šampiona, Crvena zvezda pokušava da se konsoliduje kako joj i ova sezona ne bi propala kao neke prethodne.

Poslije rane eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope, a potom i neuspjeha na starzu domaćeg prvenstva, počele su turbulencije u Ljutice Bogdana. Navijači su kao glavnog krivca za neuspjehe prozvali sportskog direktora Ivana Adžića, koji se najprije povukao u ilegalu, da bi se potom iz nje pojavio i poručio da i dalje radi.

Najprije se oglasio intervjuom u "Politici", a potom je u razgovoru za "Večernje novosti" najavio dva nova pojačanja u ekipi. Nije otkrio o kome je riječ.

"Nisam se povukao, samo mi je potreban mir da radim. Pripremamo ekipu za važnu utakmicu koju igramo u Inđiji", rekao je Adžić "Večernjim novostima".

On je poručio da je spreman da ode "ako postane opterećenje" za predsjednika Vladana Lukića i klub.

"Radim svoj posao najbolje što mogu, savjest mi je čista, i ako sutra odem iz Zvezde, klub ne mora ni dinar da mi plati, za razliku od mojih prethodnika kojima smo obavezni da plaćamo i po 200.000 evra", kaže Adžić.

Za Zvezdu prijelazni rok još nije završen. Adžić tvrdi da dolaze "dva sjajna igrača".

"Prelazni rok traje do 31. avgusta. Nekoliko igrača ima dozvolu da ode, a pred potpisom su dva sjajna igrača čija imena ne mogu da otkrijem, ali ćete ih vrlo brzo upoznati u Zvezdinom dresu", rekao je Adžić, uz napomenu da je Zvezda ovog ljeta inkasirala 4,1 milion evra od obeštećenja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC