• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MLADI: Sivić privremeno rješenje

Poslije neuspješnog kvalifikacionog ciklusa za EP 2011. godine, fudbalska vlada odlučiće ko će voditi mladu reprezentaciju.

 MLADI: Sivić privremeno rješenje    Izvor: MONDO

Tomislav Sivić biće privremeno rješenje na klupi mlade reprezentacije Srbije, potvrdio je generalni sekretar Fudblaskog saveza Srbije Zoran Laković.

Poslije sjednice Izvršnog odbora FSS, na kojoj je i ova tema bila na dvevnom redu, nakon ostavke Ratomira Dujkovića poslije neuspjeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2011. godine, Laković je rekao da Sivića sada koče samo neke tehničke stvari, ali da vjeruje da će on voditi "orliće" na još dvije utakmice, koliko im je ostalo u kvalifikacijama.

Poslije tog kvalifikacionog ciklusa, fudbalska vlada bi trebalo da odluči ko će preuzeti mladu reprezentaciju, koja je pod Dujkovićem prekinula kontinuitet na završnim turnirima "Starog kontinenta".
"Svako ko bude vodio mladu reprezentaciju u ove dvije utakmice, a vjerujem da će to biti Sivić, biće privremeno rješenje. Poslije tih utakmica ćemo vidjeti", naglasio je Laković.

U svakom slučaju, u petak bi trebalo da bude odlučeno ko će sjediti na klupi mlade selekcije.
Sivić je trenutno na kormilu omladinske reprezentacije, a prema nekim ranijim nezvaničnim informacija,a, za nasljednika Dujkovića slove treneri Javora i OFK Beograda Radovan Ćurčić, odnosno Dejan Đurđević.

Mlada reprezentacija Srbije izgubila je šanse da se plasira na kontinentalnu smotru u Danskoj posle poraza u Slovačkoj (1:2) što je prvi put nakon četiri uzastopna učešća na evropskim prvenstvima za igrače do 21 godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC