• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razrješenje u beogradskom fudbalu u petak?

U petak popodne trebalo bi da bude razriješena teška situacija u beogradskom fudbalu zbog koje nije ni počela nova sezona u Srpskoj ligi - grupa Beograd.

 Razrješenje u beogradskom fudbalu u petak? Izvor: MONDO

Dvije strane su u ratu. Jednu predvodi aktuelni predsjednik Fudbalskog saveza Beograda, bivši sudija Rade Đurović, drugu grupa nezadovoljnih klubova, koji su bojkotovali početak takmičenja. Jedni druge optužuju za uzurpaciju, nelegalne skupštine, neregularnosti u radu...

Za petak popodne je zakazana vanredna sjednica Skupštine FS Beograda poslije koje će se znati da li će "bubamara" i ovog vikenda ostati na centru ili će se zakotrljati u nižerazrednim ligama. Ova druga varijanta je, naravno, mnogo bolja, ali...

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije još jednom je apelovao na klubove da ovog vikenda gledaju prije svega svoje interese i da igraju fudbal, ne izjašnjavajući se o tome na čijoj je strani u ovom sukobu, niti želeći da se miješa u rad svog autohtonog organa.

"Apelujemo na klubove da poštuju stav FSS i pravilnike srpske fudbalske organizacije, prije svega zato što je to u njihovom interesu. Naš stav je da se ova situacija mora i može razriješiti razgovorima. Imaju sjednicu u petak, neka se na njoj pogledaju u oči, otvoreno govore o svemu i neka potom izaberu rukovodeće organe. Mi, kao FSS, ne želimo da se mješamo u ta pitanja, niti da stajemo na bilo čiju stranu, već samo apelujemo na civilizovan dijalog i rješenje", prenio je stav IO FSS generalni sekretar Zoran Laković.

Prošlog vikenda trebalo je da počne takmičenje u Srpskoj ligi - grupa "Beograd", ali je većina klubova bojkotavala start, tražeći da predsjednik FSB Rade Đurović podnese ostavku.

U međuvremenu, disciplinski sudija lige je registrovao neodigrane utakmice službenim rezultatima, ali su klubovi u bojkotu saopštili da neće odustati od ovog stava ni u 2. kolu, ako ne bude promjena na sjednici Skupštine FSB u petak.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC