• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dujaković: Mnogo nam znači povratak navijača

Autori mondo.ba Autori Dragan Šutvić

U narednom kolu, Borac će pred domaćom publikom ugostiti Zvijezdu 09 iz etno-sela Stanišići, a meč se igra u subotu, 27. jula, na Gradskom stadionu sa početkom u 20:30 časova.

 Dujaković Mnogo znači povratak Lešinara Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbaleri Borca povratničku sezonu u Premijer ligi BiH započeli su remijem na Grbavici u duelu sa Željezničarom (0:0).

Sarajevski tim je bio konkretniji rival i češće prijetio golu na kojem je stajao Mladen Lučić, dok su se crveno-plavi orijentisali na čuvanje svog gola i odbrani boda, te sporadično pokušali iz kontranapada da ugroze čuvara mreže Željezničara Filipa Erića.

Posljednja linija kluba iz Platonove ulice uspješno je odbila sve napade domaćeg tima, a od prvog minuta duž desne aut linije djelovao je Siniša Dujaković.

''Što se tiče prve utakmice, zadovoljni smo osvojenim bodom. Više smo se bazirali na odbranu nego na napad, došli u Sarajevo da ne izgubimo i u tome smo i uspjeli. Znali smo da nas očekuje kvalitetan i motivisan rival, ali smo uspjeli da se izborimo za pozitivan rezultat, što jedan bod u ovom trenutku svakako jeste'', rekao je Dujaković u izjavi za MONDO.

U narednom kolu, Borac će pred domaćom publikom ugostiti Zvijezdu 09 iz etno-sela Stanišići, koja je u prvoj rundi doživjela težak poraz na domaćem terenu od Tuzla sitija – bilo je 1:5.

''Neće nas sigurno taj njihov neuspjeh zavarati. Tim Zvijezde je mlad i učiniće maksimalan napor da u Banjaluci, na Gradskom stadionu, popravi utisak. Mi svakako u toj utakmici idemo na pobjedu kako bismo ''ovjerili'' bod iz Sarajeva. Bićemo spremni za to i očekujem da u jednoj dobroj atmosferi upišemo prvu premijerligašku pobjedu'', istakao je defanzivac Borca.

Nakon više od 18 mjeseci, Borčevi fudbaleri su imali podršku Lešinara na jednoj zvaničnoj utakmici. Predstavnici ove navijačke grupe su bojkotovali mečeve, ali su nedavno našli zajednički jezik sa rukovodstvom i ponovo su aktivni na utakmicama.

''Mnogo nam znači povratak navijača. Na meč sa Željezničarom su otputovali u velikom broju i bilo nam je znatno lakše uz njih da dođemo do cilja. Vjerujem da će u velikom broju doći da nas podrže i u prvoj domaćoj utakmici i da ćemo zajedno proslaviti osvajanje tri boda'', zaključio je Dujaković.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Banja Luka

Sta ce vam navijaci imate Ramba Vicu ljakse

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC