• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostavka Duleta Savića

Dušan Savić nije više član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, ni potpredsjednik Stručne komisije. "U pitanju je princip".

 Ostavka Duleta Savića Izvor: MONDO

Legendarni napadač Crvene zvezde u izjavi "Sportskom žurnalu" tvrdi da je "jedini digao glas protiv odluke Izvršnog odbora da nastavi saradnju sa selektorom Radomirom Antićem".

"Nelogično je da pogazimo odluke tri organa i poslije samo mjesec dana donesemo dijametralno suprotne. Izvršni odbor, Stručni odbor i Stručna komisija zauzeli su jasan stav, da Srbija počne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo sa selektorom na klupi. Odluke nisu ispoštovane i tu je za mene kraj".

Vrh FSS, na čelu sa Tomislavom Karadžićem, napravio je "salto mortale" u odnosu na Antića, poslije silnih najava o raskidu saradnje. Savić kaže da nijednog trenutka nije imao dilemu.

"Povukao sam se iz principa, a imena nisu važna. Isto bih postupio da se umjesto o Antiću, radilo o Murinju ili Kapelu. Nisam spreman da podijelim odgovornost. Reprezentaciji želim uspjeh od srca, ali u tom projektu nisam mogao da učestvujem kao član fudbalske vlade", objasnio je Savić.

"Za Srbiju je ogroman hendikep što na četiri utakmice neće imati selektora na klupi. To je 40 odsto kvalifikacionog ciklusa".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC