• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musemić nakon današnjeg žrijeba: Nema predaje!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Utakmice trećeg kola igraju se 8. i 15. avgusta.

''Oba protivnika su izuzetno kvalitetna i u svakom slučaju očekuju nas dvije teške utakmice'', rekao je Husref Musemić, trener Fudbalskog kluba Sarajevo, koje će u trećem kolu kvalifikacija UEFA Evropa lige igrati protiv BATE Borisova ili Rosenborga.

Ime protivnika šampioni Bosne i Hercegovine znaće nakon dvomeča drugog kola kvalifikacija UEFA Lige šampiona, odnosno igraće protiv poraženog iz duela Bjelorusa i Norvežana.

Prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija Lige Evrope Sarajevo će igrati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase-Koševo" 8. avgusta, dok je revanš sedam dana kasnije.

"Rozenborg je u takmičarskoj formi jer igraju uveliko domaće prvenstvo. Ni BATE nije ništa lošiji, ali pitanje je ko je u kakvoj formi trenutno. U ovom momentu teško je pričati o utakmicama koje nas čekaju u Evropi jer ne znamo sa kim ćemo igrati. Pratićemo njihove utakmice u narednim danima i analizirati igru i Rozenborga i BATE Borisova. Nismo prošli dobro u današnjem žrijebu. Prvu utakmicu igramo kući. Ne znam da li nam je to prednost, vidjećemo... Vjerujem da ćemo dobro izgledati u tim utakmicama i nema predaje unaprijed. Mislim da imamo šanse i daćemo sve od sebe da odigramo što bolje i pokušamo iznenaditi favorizovanog protivnika, ma ko on bio", istakao je Musemić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Trener

Nemate realno sanse da prodjete

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC