• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sportski direktor Sarajeva: Najteži rival

Autori mondo.ba Autori Fena

Prvi meč igra se 8. avgusta u Sarajevu.

Sportski direktor Sarajeva Emir Hadžić smatra da je njegova ekipa dobila najtežeg mogućeg protivnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Podsjetimo, bordo tim će u borbi za plej-of drugog po jačini evropskog klupskog takmičenja odmjeriti snage sa poraženom ekipom iz dvomeča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između BATE Borisova i Rozenborga.

"Možemo biti srećni s obzirom na to da nas očekuje fudbalski spektakl kao protiv Seltika. Mislim da smo pokazali da možemo igrati s velikim ekipama, protiv Seltika smo pokazali kvalitet i siguran sam da će tako biti i u predstojećim utakmicama. Koga god da dobijemo, sve je moguće. Oni jesu favoriti, ali mi se ne predajemo te imamo igrače koji će dati sve od sebe", rekao je Hadžić.

Kapiten Krste Velkoski takođe smatra da je riječ o izuzetno teškim protivnicima, ali da su već pokazali da mogu kvalitetno igrati i protiv većih ekipa.

"Nadam se da će i ovaj put biti tako, svakako da ćemo dobro proučiti ovih desetak dana, da nađemo njihove mane i probamo to da iskoristimo i svakako da se svi nadamo jednom pozitvnom rezultatu", rekao je Velkoski.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC