• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprema se spektakl: 13 000 karata za meč u Zenici!

Autori mondo.ba Autori Fena

Jedan od derbija drugog kola Premijer lige BiH između Čelika i Sarajeva igra se u nedjelju sa početkom u 20:30 časova.

Zbog euforije koja je zavladala nakon dobrog ovosezonskog starta i trijumfa u ponedjeljak uveče u 1. kolu Premijer lige BiH u gostima kod Širokog Brijega (0:1), zenički Čelik danas je u prodaju pustio ulaznice za nedjeljnu derbi utakmicu 2. kola na svom Bilinom polju protiv šampiona Sarajeva (20:30 časova).

"U prodaju smo pustili ukupno 13.000 ulaznica. "Sjever" će iz sigurnosnih razloga isključivo biti rezervisan za gostujuće navijače, kojima pripada 1.000 ulaznica po cijeni od osam KM, a cijene za ostale tribine su: osam "Zapad", šest "Istok" te četiri "Jug". Molimo navijače da što prije preuzmu ulaznice, da se u nedjelju, pred samu utakmicu, ne bi stvarala nepotrebna gužva'', rekao je za Fenu generalni sekretar Čelika Ismar Huskić, koji dodaje da se ulaznice prodaju na više mjesta u gradu.

On je najavio da će i Karlos Fabijan te Hrvat Ante Blažević, za koje je tokom sedmice riješena sva papirologija, biti u konkurenciju za utakmicu sa Sarajevom.

''Obojica će biti na raspolaganju stručnom štabu, dok će zbog dva žuta kartona izostati Ševkija Resić. Međutim, s obzirom da je on na pozajmici iz Sarajeva, po dogovoru dva kluba, svakao ne bi igrao protiv Sarajeva'', napominje Huskić, koji dodaje kako se nadaju pobjedi i dobroj posjeti u nedjelju uveče.

Pravo nastupa sada će imati i golman Bojan Pavlović, kojem je istekao ugovor sa Sarajevom te je s Čelikom potpisao trogodišnji ugovor.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC