• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stigao je "Novi Nedved"

Od 21. avgusta 2010. godine, Miloš Krasić je fudbaler Juventusa.

 Stigao je "Novi Nedved" Izvor: MONDO

Bez ikakvih problema, srpski as prošao je ljekarske preglede u Torinu, u subotu ujutru, tako da je već u podne stavio potpis na četvorogodišnji ugovor.

Koliko će Krasić zarađivati po sezoni, nije objavljeno na zvaničnom sajtu Juventusa, ali jeste da je Srbin plaćen 15 miliona evra ruskom CSKA iz Moskve, koji će novac dobiti u tri rate od pet miliona evra, zaključno sa 15. julom 2012. godine.

"Juventus objavljuje da je završio pregovore sa CSKA iz Moskve i da je Miloš Krasić postao stalni fudbaler našeg kluba. Juventus je potpisao četvorogodišnji ugovor sa igračem", napisano je u saopštenju "Stare dame".



Miloš Krasić rođen je 1. novembra 1984. godine u Kosovskoj Mitrovici, a karijeru je počeo u novosadskoj Vojvodini, za koju je od 1999. do 2004. godine odigrao 77 prvenstvenih utakmica i postigao sedam golova.

Prije šest godina prešao je u CSKA iz Moskve i od tada je za ruskog giganta odigrao 150 prvenstvenih utakmica i postigao 26 golova, a računajući i Kup Rusije, kao i evropske utakmice, Krasić je za "armejce" postigao 33 gola na 229 utakmica.

Tokom šest sezona u Moskvi, dva puta bio je prvak Rusije (2005, 2006), četiri puta osvojio je Kup (2005, 2006, 2008, 2009), a tri puta Superkup (2006, 2007, 2009).

Najznačajniji trofej u čijem je Krasić osvajanju učestvovao svakako je onaj u Kupu UEFA u sezoni 2004/05.

Za reprezentaciju Srbije, "Novi Nedved" kako su ga već prozvali u Italiji, odigrao je 35 utakmica i postigao tri gola.

Krasić je u Torinu predstavljen kao igrač sjajnog driblinga i nevjerovatne brzine, koji bi trebalo da poboljša probojnost Juventusa po bokovima, a naglašeno je da on podjednako dobro može da igra i na desnom i na lijevom krilu, iako se bolje služi desnom nogom.

I Akvilani stigao u Torino

Fudbaler Liverpula Alberto Akvilani igraće ove sezone kao pozajmljen igrač u italijanskom Juventusu, objavljeno je na sajtu engleskog kluba.

U saopštenju na klupskom sajtu navodi se da su uprave dva kluba postigle dogovor i da će 26-godišnji Akvilani u ponedeljak obaviti ljekarske preglede, poslije kojih će se priključiti novim saigračima.

Akvilani je prošlog ljeta iz Rome prešao u Liverpul za 20 miliona funti, ali zbog problema sa povredama i lošom formom nije uspio da se izbori za mjesto u prvom timu ekipe sa Enfilda. Trener Liverpula Roj Hodžson u petak je rekao da će Akvilanijev odlazak na pozajmicu svima koristiti, pošto će italijanski fudbaler u nekom drugom klubu imati veću minutažu.

Akvilani je do sada odigrao 28 utakmica za Liverpul i postigao je dva gola.

Fudbaler Juventusa Kristijan Poulsen prošle nedelje je prešao u Liverpul za 4,5 miliona funti.

Ujedno, Hodžson je najavio da Dirk Kujt i Havijer Maskerano neće preći u Inter.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC