• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti: Ah, ti Francuzi...

Na vijest da je FS Francuske suspendovao Anelku sa 18 utakmica u nacionalnom timu, menadžer Čelsija Karlo Anćeloti reagovao je zaštitnički.

 Anćeloti: Ah, ti Francuzi... Izvor: MONDO

Menadžer Čelsija Karlo Anćeloti rekao je u subotu da nikada nije imao problema sa fudbalerom Nikolom Anelkom i kritikovao Fudbalski savez Francuske zbog kazne za napadača sa 18 utakmica zabrane igranja za reprezentaciju.

"On je dobar čovjek. Sa njim nikada nisam imao problema. Bio sam veoma iznenađen njegovim ponašanjem na Svjetskom prvenstvu. Mislim da bi Anelka bio posljednji fudbaler koji bi vikao na mene", rekao je Anćeloti britanskim medijima.

FS Francuske kaznio je Anelku sa 18 utakmica zabrane igranja za reprezentaciju zbog sukoba sa tadašnjim selektorom Rejmonom Domenekom tokom Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Pored njega suspendovana su još trojica reprezentativaca zbog bojkota treninga na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Frank Riberi suspendovan je sa tri utakmice, Patris Evra sa pet, a Žeremi Tulalan sa jedne utakmice.

Svi reprezentativci Francuske, njih 23, bojkotovali su jedan trening tokom Mundijala u znak protesta što je Domenek odstranio Anelku iz ekipe.

"Anelka voli svoj posao, voli fudbal. Ali ne voli publicitet i posjeduje jak karakter. Prošle godine nije propustio nijedan trening. Mislim da kazna nije pravedna - mnogo je 18 utakmica suspenzije. On je častan čovjek i nije to zaslužio. Ali, dobro je to podnio", rekao je Anćeloti.

Anelka je kritikovao čelnike Fudbalskog saveza Francuske, nazvaši ih klovnovima i rekao da je "umirao od smijeha kada je čuo kaznu". On je tada naglasio da se poslije Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi povukao iz reprezentacije.

"To je dobra vijest za mene, pošto će ostati u klubu tokom pauza za međunarodne utakmice reprezentacija. Može da održava kondiciju", dodao je italijanski trener.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC