• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Samo pet golova, debitant kolo vodi

Samo pet golova na pet mečeva 2. kola Superlige. Vojvodina dala prvi gol i zabilježila prvu pobjedu. Sloboda Sevojno na vrhu.

 JSL: Samo pet golova, debitant kolo vodi Izvor: MONDO

Poražavajući učinak deset klubova Jelen Superlige u prvih pet mečeva 2. kola prvenstva. Samo pet golova, uz uobičajeno skromnu posjetu i prve crvene kartone u novoj sezoni.

Debitant u Jelen Superligi - Sloboda Sevojno Point ima maksimalan učinak u prva dva kola nove sezone srpskog prvenstva.

Poslije trijumfa nad Hajdukom u Kuli, Sloboda Sevojno je pred svojim navijačima u Lučanima savladala OFK Beograd 1:0. Strijelac jedinog gola bio je Marko Pavićević u 60. minutu, poslije odličnog centaršuta Predraga Lazića, bivšeg igrača Partizana.

Tako je Ljubiša Stamenković-Piskavac nadmudrio svog bivšeg cimera iz igračkih dana u OFK Beogradu - Dejana "Švabu" Đurđevića.

Prvi gol u novoj sezoni i prvu pobjedu zabilježila je Vojvodina. Novosađani su imali inicijativu protiv BSK-a na Karaburmi, koju su krunisali poslije akcije novajlija - Brane Ilića i egzekutora Antvia Jaoa.

Iako je od 51. minuta imala igrača više na terenu (isključen Asmir Kajević), Vojvodina sve do finiša nije uspijevala da probije bedem domaćina, a onda je Katai stavio tačku na meč. Prethodno je BSK preko Alivodića imao veliku pansu, ali je, kao i prošle nedelje protiv Jagodine, "lale" spašavao golman Željko Brkić.

Prvi gol i pobjedu ostvarila je i Jagodina. Potpuno zasluženi trijumf nad Smederevom pod 1:0 (strijelac Bojan Beljić), a gosti ni poslije 180 minuta ne znaju šta je to gol. Sve miriše na prošlu sezonu kada su Smederevci nanizali čak osam utakmica bez gola!

Inače, Jagodine se oprastila od svog kapitena Danijela Mihajlovića, koji je dogovorio prelazak u Crvenu zvezdu. Pred početak utakmice uprava Jagodine uručila je štoperu poklon.

Čukarički je sa igračem manje (isključen Nikola Rnić) odolijevao na svom terenu ekipi Borca, a onda je igrač Partizana na pozajmici u čačanskom klubu, Vašington u 93. minutu glavom donio pobjedu svom novom timu.

Golova nije bilo na meču u Kragujevcu izmežu Metalca i Rada, koji je bio bolji rival i imao više prilika, u jednoj akciji pogodio i stativu.

REZULTATI 2. KOLA:

BSK - Vojvodina 0:2 (0:1)
/Jao 38', Katai 85'/

Sloboda Sevojno Point - OFK Beograd 1:0 (0:0)
/Pavićević 60'/

Jagodina - Smederevo 1:0 (0:0)
/Beljić 70'/

Čukarički - Borac Čačak 0:1 (0:0)
/Vašington 90+3'/

Metalac - Rad 0:0

nedelja (17h):

Javor - Spartak
Inđija - Crvena zvezda

Partizan - Hajduk *** odloženo za 4. septembar

TABELA:

Sloboda Sevojno 6, Vojvodina, Borac, Rad i Jagodina po 4, Partizan (-1) 3, OFK Beograd 3, Javor (-1), Spartak (-1), Crvena zvezda (-1) 1, BSK 1, Metalac 1, Smederevo 1, Inđija (-1) 0, Hajduk (-1) 0, Čukarički 0.

(MONDO/foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC