• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNO-BIJELI: Sa Grobarima do pobjede!

Fudbaleri Partizana pred put u Brisel uvjereni u dobar rezultat i plasman u Ligu šampiona. Podrška navijača od velikog značaja.

 CRNO-BIJELI: Sa Grobarima do pobjede! Izvor: MONDO

"Idemo na pobjedu! Želimo da poslije sedam godina obradujemo naciju i uđemo u Ligu šampiona", poručio pred polazak u Belgiju povratnik u Partizan Milan Smiljanić.

"Valjak" će zaista morati da ide na pobjedu na stadionu Konstant Vanden Stok, jer ga pored svakog neriješenog rezultata većeg od 2:2, samo ona vodi u grupnu fazu.

Smiljanić smatra da je prvi duel između srpskog i belgijskog šampiona pokazao da crno-bijeli imaju šanse za prolazak u dalju rundu elitnog evropskog klupskog takmičenja.

"Mislim da smo u beogradskom meču pokazali da možemo da se suprotstavimo Anderlehtu. Rezultat od 2:2 nam garantuje da možemo da se borimo za prolaz. Mislim da imamo kvalitet za ulazak u Ligu šampiona. Vidjeli smo da Belgijanci nisu toliko opasni kao što su svi mislili."

Partizan će u Briselu imati veliku podršku svojih navijača.

"Drago nam je zbog toga i mislim da zaslužujemo podršku, jer se poslije mnogo godina imamo veliku šansu da uđemo u Ligu šampiona i klubu donesemo stabilnost", dodao je Smiljanić, koji u Briselu očekuje potpuno drugačiju utakmicu nego u Beogradu.

"Očekujem da postavka igre i utakmica budu drugačiji nego u Humskoj - ja se nadam u našu korist i da ćemo ovog puta mi pobijediti", zaključio je "vezista" crno-bijelih.

Radiša Ilić bio je tragičar prvog susreta plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona. Poslije niza kritika koje su na njegov račun upućene poslije utakmice sa Anderlehtom, golman Partizana očekuje da će se već nakon revanša sve zaboraviti.

"Isključivo smo koncentrisani samo na revanš. Idemo u Brisel po dobar rezultat i da vidimo Partizan po drugi put u Ligi šampiona", počeo je iskusni golman.

Ilić je pokušao da sve ružno što mu se dogodilo u prvom meču potisne u drugi plan.

"Prethodnih dana samo dobio veliku podršku. Ne razmišljam o greškama, jer pokušavam da zadržim mirnoću i da se koncentrišem na sljedeću utakmicu. Ako bog da i plasiramo se u Ligu šampiona sve će biti zaboravljeno."

Uz podršku navijača biće mnogo lakše igrati u Briselu.

"Podrška Grobara nam puno znači, a pogotovo će nam značiti u Belgiji kada se zna da će drugi meč biti jedan od najbitnijih koji je Partizan odigrao u posljednjih nekoliko godina. Daćemo sve od sebe da ih obradujemo", najavljuje pobjedu Radiša Ilić.

Revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona igra se u utorak od 20.45 na stadionu Konstant Vanden Stok. Crno-bijeli će u Belgiju optputovati u nedelju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC