• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: A šta biste vi uradili sa 2:2?

Trener Partizana u razgovoru sa čitaocima "Sportskog žurnala" sijao optimizam pred revanš u Briselu. "Očekujem od Saleta Ilića da da gol", kaže Stanojević.

 Stanojević: A šta biste vi uradili sa 2:2? Izvor: MONDO

Mnogi su bili skeptični kada je uprava Partizana tokom prošle sezone odlučila da Aleksandar Stanojević preuzme prvi tim u trenutku kada stvari uopšte nisu izgledale ružičasto po crno-bijele. Ali, mladi trener potvrdio je da ima "štofa", osvojivši titulu ispred Crvene zvezde, a potom je nastavio pobjednički niz...

Partizan se nalazi pred vratima fudbalskog raja. U utorak u Briselu treba da brani i odbrani svoju mrežu, a da bar jednom zatrese mrežu Anderlehta. Nije lako, ali nije ni nemoguća misija.

U razgovoru sa čitaocima "Sportskog žurnala", Stanojević je dobio mnogo pohvala za rad, a na mnogobrojna pitanja šta i kako u Briselu, da li će da igra ovaj ili onaj, jednom od sagovornika odgovorio je kontrapitanjem: "A šta biste vi uradili da imate rezultat 2:2?".

Sagovornik je odgovorio: "Krenuo bih u napad...".

Stanojević se nasmijao i uzvratio: "Pa, kud puklo da puklo!". A onda nagovijestio oprezniji pristup revanšu u Briselu: "Postavićemo ofanzivnu taktiku, ali moramo da budemo mudri, zavisi ko će kome nametnuti ritam".

Ipak, u svom stilu, mladi trener je poručio da će Partizan svakako ići na pobjedu u Briselu i dodao: "Vidjećete Partizan koji želi trijumf...Može da se desi da Belgijanci budu neuporedivo bolji od nas, ali nije isključeno ni da pršti na sve strane".

Drugi čitalac želio je da se "igra" novinara, pa je Stanojeviću rekao: "Šta biste vi mene pitali da sam na vašem mjestu?".

Trener Partizana se nije dao zbuniti: "Šta ćete da uradite, ako ne daj Bože, izgubite 0:3?".

Sagovornik je odgovorio kao iz topa: "Ma, nećemo! Daće Kleo gol".

Stanojević je, iskreno, priznao i da ne bi volio da je sada u koži fudbalera. Više mu prija trenersko "odijelo". Upitan da li bi više volio da je i dalje aktivan fudbaler i da za dva dana igrate u Briselu, odgovorio je: "Jooooj...ne bih volio. Drago mi je što sam trener, mada je mnogo lakše biti fudbaler".

Trener crno-bijelih je još rekao da očekuje od Saše Ilića da da gol u Briselu i tako možda odluči meč, a na molbu jednog čitaoca da naredi golmanu Radiši Iliću da se ošiša, Stanojević je rekao da bi mu to možda i prenio da je čuvar mreže mlađi...

Ono što sve navijače Partizana zanima jeste - ko će stajati na golu u Briselu? Stanojević nagovještava da tu verovatno neće biti promjena, odnosno da je "jedinica" i dalje vlasništvo Radiše Ilića.

"Svima je jasno da je pogriješio, međutim, ako me na treninzima uvjeri da je pregrmio tu situaciju, stajaće na gol-crti i u revanšu. Stabilna je ličnost, sazreo, davao je mirnoću ekipi u nekim prethodnim utakmicama, ne vidim razlog zašto ne bi prevazišao i ovaj problem", rekao je Stanojević i nastavio: "Imamo još Živka Živkovića i Aleksandra Radosavljevića, sigurno će i oni dobiti šansu, ali valja procijeniti kad. Zapitajte se da li je ovo trenutak za Živkovića, ne daj Bože da se nešto loše desi, pa da 'izgubimo' dva golmana u kratkom periodu".

Jedna čitateljka poželjela je Stanojeviću da pobedi u "vječitom derbiju" 23. oktobra, što bi mu bio poklon za rođendan koji je pet dana kasnije, a drugi čitalac mu je "prorekao" da će nadmašiti i Ljubišu Tumbakovića na klupi Partizana...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC